A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Соціальне обслуговування жителів громади - на контролі

Дата: 06.12.2022 11:08
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

05 грудня 2022 року завідуючою відділеннями комунального закладу Людмилою Жук, фахівцем їз соціальної роботи Любов Тереховською було перевірено якість надання соціальних послуг соціальним робітником                     с. Куцівка  Ольгою Герасименко.

Також  була доставлена гуманітарна допомога від комунального закладу в соцзахистський пункт допомоги, який  створила та відкрила соціальний робітник Герасименко Ольга Олександрівна за допомогою сільського старости для внутрішньо переміщених  осіб, малозабезпечених громадян  та  одиноких жителів села,  які знаходяться на обслуговуванні.

Тут жителі села згідно  графіка видачі можуть отримати дитячий одяг, підібрати собі взуття, одягнутися.

Під час перевірки ми відвідали 9 громадян, які знаходяться на обслуговуванні.

Соціальний робітник знаходилася на робочому місці згідно з маршрутним листом. Послуги одиноким непрацездатним громадянам надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та отримувачами соціальних послуг.

        В кожного підопічного при перевірці було тепло та прибрано в оселях,      

оформлена субсидія, кому потрібно завезено дрова.

       Доця, донечка, наша квітка, порадниця ”,- так лагідно називають  старенькі соціального робітника Герасименко Ольгу Олександрівну, яка ось  уже 5 років щоранку поспішає до своїх людей. Відповідальна, грамотна, працьовита та по - материнськи турботлива Ольга Олександрівна постійно дбає, щоб її  підопічні, яких вона обслуговує,  були забезпечені всім необхідним. А ще її тепле слово, посмішка рятує стареньких від самотності вона завжди готова  прийти  стареньким на допомогу вона вміє знайти потрібні слова для них, щоб  втішити їх, разом з ними вона  радіє і сумує.

         Приємно було чути від підопічних слова подяки на адресу нашого соціального робітника, яка працює на совість, віддаючи частинку своєї душі підопічним, за її людяність та  милосердя, небайдужість і якісне та своєчасне надання соціальних послуг. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень