A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Сім’я – святиня людського духу. Родинне згуртування прийомної сім’ї

Дата: 22.11.2022 10:31
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

У приміщенні Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» 18 листопада 2022 року відбулося заняття з однією із прийомних сімей нашої громади на тему «Сім’я – святиня людського духу». Метою заняття було згуртувати родину в одне ціле, пояснити важливість кожного члена сімї.

Рідний край починається із батьківського порога, стежини до дому. Найдорожче, що є в кожної людини – це її родина. Батькове та мамине слово, порада, усмішка – найтепліші спогади з дитинства. А згуртована, цілісна сім’я – це міцна фортеця, яка вистоїть перед всілякими бурями та негараздами. Кожна людина в сім’ї виконує відведену їй важливу роль. Якщо в  когось у родині свято – радіють і святкують усі, якщо ж біда – всі допомагають та співпереживають. Тому що родина – це один організм. Коли ти в родині – ти сильний, коли сам – слабкий.

Фото без опису

Сімя – це ще й важлива складова суспільства. Вона відіграє надзвичайну роль у його життєдіяльності, забезпечує можливість його існування. У сім’ї утворюється найбільше суспільне багатство — людина. Тут вона формується як особистість. Це та клітинка, з котрої розпочинається будь-яка держава. Немає такої країни, де була б відсутня сім’я, сімейно-родинні відносини.

А найважливіше в сімї – це діти. Вони – наша надія, наша відрада, наша гордість, наше майбутнє. Батьки формують у дитини основні елементи її світогляду, а дитина доповнює життя батьків гармонією та міцною енергетикою.

Під час заняття батькам та дітям було запропоновано розробити внутрішні правила сім’ї, щоб кожен відчував себе задіяним у процесі функціювання родини, був важливою частинкою одного цілого.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень