Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Основа нашої роботи - довіра та контроль

Дата: 16.11.2022 15:16
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

11 листопада 2022 року завідуючою відділеннями Людмилою Жук, фахівцем із соціальної роботи Любов’ю Тереховською здійснили перевірку якості роботи соціальних робітників с.Санжариха Маслюк Ю.І. та с.Ташлик  Лихолай О.І, Соляр Л.П.,а також обстежили матеріально -  побутові умови проживання жительки с.Ковалиха, особи з інвалідністю Гончаг С.В. та допомогли  теплим одягом і постільною білизною.

Соціальні робітники знаходилися на робочому місці згідно з маршрутними листами. Послуги одиноким непрацездатним громадянам надавалися в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом  та отримувачами соціальної послуги.

  Під час перевірки ми відвідали 12 громадян похилого, які знаходяться на обслуговуванні.  Приємно, що в усіх домівках підопічних, яких ми відвідали,  було тепло, чисто,   прибрані городи та двори .

 Соціальні робітники дбають, щоб у них   завжди були ліки та свіжий хліб, вчасно   оформили  субсидії на тверде паливо  і завезли дрова. В зв’язку з віяловими відключеннями світла потурбувалися про забезпечення підопічних допоміжними засобами освітлення     ( свічками, ліхтариками).

 Проводять бесіди щодо поводження під час повітряної тривоги.

Крім сумлінного виконання своїх обов’язків робота у соціальній сфері вимагає зусиль і сили волі, терпіння, відповідальності, доброти та щирості, бути поруч в різних життєвих ситуаціях, саме цим і керуються в роботі наші соціальні робітники.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень