A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Наша гордість. Учень із села Ташлик здобув перемогу на Чемпіонаті області з легкої атлетики

Дата: 15.11.2022 09:03
Кількість переглядів: 729

Щороку в Україні проходять змагання Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю. Цьогоріч, 4 листопада, вперше на Чемпіонат області з легкої атлетики поїхав учень 7 класу Ташлицького ліцею Бойко Андрій Олександрович.

Незважаючи на велику кількість учасників, які з’їхалися й зі Сміли, і з Умані, і з Черкас, Андрій відразу знайшов спільну мову зі своїми однолітками та впевнено здобув перемогу у змаганнях.

Сім’я хлопчика – багатодітна родина, шанована в селі. Старший брат Василь та сестра Марія уже давно створили власні сім’ї. А Андрійко для батьків – це й помічник, і відрада, й гордість. Мама переможця, Любов Іванівна, надзвичайно пишається своїм сином, адже Андрій має багато друзів, яким завжди приходить на допомогу. У ліцеї Бойко Андрій – комунікабельний, урівноважений, цілеспрямований учень, який любить займатися фізичною культурою. Надалі хлопець буде відвідувати тренування з різних видів спорту, а в майбутньому мріє здобути професію програміста.

Ротмістрівська територіальна громада вітає Бойка Андрія Олександровича з перемогою, бажає йому нових досягнень та успіхів, здійснення заповітних мрій та бажань. А також дякує родині Бойків за достойне виховання своїх дітей, гідних членів нашого суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень