A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

За яким ідентифікатором форми в електронному вигляді подається податкова декларація про майновий стан та доходи типу «звітна» або «звітна нова» із одночасним зазначенням додаткової позначки «довідкова» для призначення пенсії чи призначення матеріальн

Дата: 25.10.2022 09:37
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Форма податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) та Інструкція щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Інструкція), затверджені наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи» (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 17.12.2020 № 783).

Відповідно до п. 6 розд. II Інструкції податкова декларація подається за звітний (податковий) період, що дорівнює календарному місяцю – з 1 числа місяця подання податкової декларації для призначення пенсії чи призначення матеріального забезпечення, страхових виплат.

Згідно з п. 1 розд. III Інструкції у рядку 1 розд. I податкової декларації «Загальні відомості» позначкою «х» вказується тип декларації («звітна» або «звітна нова» або «уточнююча»), та, за потреби, додаткова позначка «довідкова».

Податкова декларація типу «звітна» або «звітна нова» із одночасним зазначенням додаткової позначки «довідкова» – це декларація, що подається фізичними особами – підприємцями на загальній системі оподаткування – платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, за себе за період до дати формування заяви на призначення пенсії або до дати настання страхового випадку.

Для підготовки та направлення електронної звітності ДПС забезпечило платникам можливість використовувати інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний кабінет» (далі – Електронний кабінет) (вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua або через вебпортал ДПС) та Спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» (https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/spetsializovane-klientske-program/).

На вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів/Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для фізичних осіб розміщена електронна форма «Податкова декларація про майновий стан і доходи (довідкова)» за ідентифікатором F0100412.

За інформацією загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу.

 

18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик,235                                           e-mail: ck.zmi@tax.gov.ua

тел.(0472) 33-91-34                                                                           https://ck.tax.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень