A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Шановні внутрішньо переміщені мешканці нашої громади!

Дата: 03.10.2022 19:11
Кількість переглядів: 541

 

Ми шануємо вас та щодня готові допомогти і зарадити чи не усім вашим проблемам. Майже цілодобово сільська рада та сільські старости працюють на те, щоб кожен із вас своєчасно отримав і гуманітарну допомогу від держави, і допомогу матеріалами від нашої громади. Часто-густо я, як сільський голова, прошу мешканців своєї громади вкласти свою власну техніку, виділити свій власний час для того, щоб ви якомога швидше отримали одяг, меблі, техніку чи опалювальний матеріал, яких потребуєте.  

Впевнений, що ви розумієте: далеко не всі мешканці нашої громади мають можливість забезпечити свої родини матеріально, сплатити комуналку, закупити дрова чи вугілля на зиму, а тим більше зараз, в умовах повномасштабної війни та зниження економіки. І зараз ми не завжди встигаємо допомогти своїм односельцям, адже в пріоритеті у держави зараз внутрішньо-переміщені особи. І буде соромно тому, хто скаже, що ми, як місцева влада і як жителі Ротмістрівської громади, недостатньо робимо для вас – людей, які не за своєю волею потрапили у такі складні життєві обставини.

Часто кажуть, що разом ми – сила. І я один із тих, хто поділяє цю думку. Та не бачу втілення цього гасла в реальності. Хотілось би попросити кожного з вас, особливо чоловіків із родин, яких ми нині гостинно приймаємо у себе вдома: давайте пам’ятати, що всі ми один народ, і кожен із нас може не лише брати – але й віддавати. Я прошу вас завітати до сільської ради і запропонувати свою посильну допомогу у тому, щоб кожному з наших мешканців було зручніше, легше, тепліше пережити цю фазу в історії нашої держави. Ви можете допомогти у заготівлі дров’яного матеріалу для малозабезпечених односельців, запропонувати свої руки у відділі соціального захисту населення, допомогти з благоустроєм територій – ми працюємо кожного буднього дня з 8-ї до 17-ї.

Не лишайтеся осторонь життя тепер уже СВОЄЇ громади. У ній працюють не лише закони України, а й закони людські. Будьмо корисними одне одному, чуйними одне до одного!

І тоді перемога буде близькою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень