A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Роки на осінь повернули.

Дата: 30.09.2022 11:06
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Осінь життя не минає нікого. Це роки, коли у кожної людини позаду юність, трудові будні турбота про дітей, роки, насичені спілкуванням, цікавими зустрічами і подорожами.

      І так швидко вони пролітають. А потім пенсія, самотність, хвороби і здається, безвихідь .

     Та все - таки в нас в Україні вже більше, ніж 30 років територіальні центри надання соціальних послуг, а тепер центри при кожній громаді не дають людям поважного віку залишитись наодинці зі старістю.

       Комунальний заклад « Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради » піклується  майже 500 особами, з них 187 особами  відділенням догляду вдома, це категорія людей літнього віку, які вкрай потребують опіки, тепла допомоги  і соціальної підтримки. Це ветерани сіл Ротмістрівки, Носачева, Ковалихи, Куцівки, Ташлика, Макіївки, Б.Макіївки, Мельниківки,Санжарихи, Самгородка.

      Напередодні 1 Жовтня – Міжнародного дня людей похилого віку працівники центру під керівництвом директора Лідії Зайвої, завідуючої відділеннями Людмили Жук підготували для 20 стареньких невеличкі подарунки.

     Сьогодні, особливо в період війни, наші громадяни поважного віку, які в основному  є дітьми ІІ світової війни, потребують і матеріальної, і моральної підтримки.

     Тому напередодні свята працівники центру, зокрема соціальні робітники та адміністрація відвідала вдома 10 підопічних центру, вручили подарунки, поспілкувались та поцікавились їх потребами в сьогоднішніх умовах.

    Ми у вічному боргу перед нашими ветеранами . Адже на їх долю випали тяжкі випробування, вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів,

війни і репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі  якості – честь, гідність, толерантність і великодушність.

      Тож помятаємо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку.

       Безмежна вдячність вам, дорогі наші представники старшого покоління, за безцінні знання, поради, за гідний приклад для наслідування. А ми намагатимемось підтримувати, допомагати і захищати вас,відгукуватись на всі ваші потреби та якісно надавати соціальні послуги у всіх селах громади. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень