A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Гуманітарна допомога до категорійних родин

Дата: 08.09.2022 08:09
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями.Тому фахівці комунального закладу реагують на таких родин та намагаються допомогти по можливості наявності ресурсів.

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З метою підтримки таких сімей фахівцями та соціальними робітниками  Центру надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» проведено груповий захід з надання гуманітарної допомоги у с.Куцівка, с.Ковалиха, с.Санжариха, с.Макіївка, с.Б.Макіївка, с.Носачів.

В заході взяли участь наші малозабезпечені сім’ї, внутрішньо переміщені особи, одинокі матері та сім’ї опікунів – піклувальників. Їм була надана гуманітарна допомога одягом, сумками, шапками.

Соціальні робітники цих сіл долучилися до цієї справи, підтримали та допомогли доставкою речей до потребуючих. Особлива подяка соціальному робітнику с.КуцівкаГерасименко Ольгі Олександрівні.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень