A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Об'єднуймось, організовуймось та допомагаймо разом – разом зробимо більше!

Дата: 26.08.2022 10:20
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

 

Цього тижня представництво Громадської організації «СІЧ» у м. Сміла та її директор Дима Молотковпередали шістьом школам Ротмістрівської СТГ 15 комп'ютерів для забезпечення актуальних освітніх потреб учнів громади під час навчання з використанням технологій дистанційного навчання в умовах війни. Тепер наші школярі та педагоги матимуть змогу навчатися за більш сучасною технікою та в комфортніших умовах.

?

Громадська організація повідомляє, що всю техніку було передано з ГО «Клуб Україна», м. Вайле (Данія), за сприяння колег-волонтерів з м. Луцьк. Програмне забезпечення на всіх комп'ютерах було оновлено та перекладено мовою користування з датської на українську. Разом із тим Дмитро Молотков закликає долучатися й інші муніципалітети до такої ініціативи, яку започаткували у м. Вайле та передавати вже списану оргтехніку для українських школярів: – «Жага до знань і розвитку – це те, що відрізняє нас від східних сусідів. Тож давайте не покладати зусиль та рухати майбутнє покоління до кращого життя!»

Також нагадаємо, що цього року "СІЧ-Сміла" до Дня Незалежності України отримали важливу нагороду від керівника району Валерії Бандурко за плідну волонтерську роботу, яку її члени проводять задля швидкої перемоги та незалежності нашої країни.

Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв’язків Ротмістрівської сільської ради та особисто Tatyana Yaruta щиро дякують Дмитру Володимировичу та волонтерам за допомогу.

Об'єднуймось, організовуймось та допомагаймо разом – разом зробимо більше!

Зі святом усіх, із Днем Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень