A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про надання фінансової підтримки розвитку фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Дата: 23.08.2022 09:25
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 року № 918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

Фінансова підтримка надається фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції за напрямамиГ

- бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності від 1 до 120 та земель сільськогосподарського призначення у розмірі 3100,00 грн на 1 га, але не більше 372000,00 грн для одного отримувача;

- спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності надається на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки від трьох до ста голів у розмірі 5300,00 грн на одну корову, але не більше 530000,00 грн на одного отримувача.

Заявка на отримання бюджетних коштів подається через особистий електронний кабінет до Державного аграрного реєстру отримувачами з 1 вересня поточного року.

Граничний строк подання заявки до Державного аграрного реєстру - 15 листопада поточного року.

Вищезазначена Постанова розміщена на Урядовому порталі (єдиний веб портал органів виконавчої влади України від 22.08.2022).

Прошу довести зазначену інформацію до відома фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції.

Контактні телефони Черкаського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств.

 

0986438897 - Анатолій Сіренко

0974669575 - Михайло Камінський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень