A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Сприйняття власного «Я» та відповідальність за власне життя

Дата: 19.08.2022 13:44
Кількість переглядів: 270

 

Відповідальність. В цьому слові кожна людина находить свій зміст і вирішує для себе, наскільки вона здатна відповідати за свої вчинки, поведінку, ставлення до будь-яких подій чи оточуючих її людей. Бути відповідальною людиною – це означає бути людиною з великою силою волі, адже потрібно завжди бути готовим прийняти будь-яку ситуацію. Тільки цілеспрямована людина, яка знає чого хоче від життя може бути відповідальною. І тоді виконувати обов’язок перед собою, а також родиною, товаришами і просто знайомими людьми з кожним днем буде легше. Часто люди намагаються уникнути відповідальності та різних обов’язків, знаходячи різні відмовки та причини.

Фахівцем із соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» проведено індивідуальну роботу  на тему: Сприйняття власного «Я» та відповідальність за власне життя» з підопічною дитиною, сім’я якої перебуває на обліку надання соціальних послуг та проживає в с. Ротмістрівка. Відповідальність за свої вчинки триває протягом усього життя. Люди з різним рівнем почуття відповідальності вміють контролювати своє життя і свою поведінку. Прийняття відповідальності – нелегка робота. Ми несемо відповідальність за кожну з п′яти сфер життєдіяльності людини: фізичну, інтелектуальну, емоційну, соціальну і духовну. Ця робота була спрямована на навчання відповідальності, поведінку і вміння робити обґрунтований вибір замість того, щоб діяти імпульсивно.

  Відчувається, що дитина не вміє контролювати свою поведінку, не усвідомлює свої вчинки, не має родинного почуття любові до своїх рідних. Тому, робота з такою дитиною потребує довготривалого періоду до досягнення позитивного результату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень