A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Центр зайнятості допомагає релокованим підприємствам з вирішенням питань підбору персоналу

Дата: 24.06.2022 07:04
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

В червні фахівці Смілянського міськрайонного центру зайнятості спільно з  головним державним інспектором Управління Держпраці Черкаської області відвідали  підприємства Сміли з метою надання консультаційної підтримки з питань трудового законодавства.

Одне із таких підприємств – релоковане. Аби врятуватися від війни підприємство перевезло своє виробництво до Сміли з Харківщини. Спеціалізується на виробництві електричного освітлювального устаткування, зокрема виготовляє різноманітну лінійку від led- лампочок для освітлення внутрішніх приміщень до  вуличних освітлювальних приладів. З підприємством переїхали троє працівників з 16, що працювали в мирний час.

Керівнику запропоновано консультаційний супровід, допомога в підборі та укомплектуванні персоналом, надані роз’яснення щодо змін в законодавстві у воєнний час та можливостей отримання дозвільних документів.

Також консультаційну підтримку надано ТОВ ФМ «Хладопром», які виготовляють морозиво на виробничих майданчиках міста Сміли. На підприємстві працює понад 400 осіб, з яких 50 внутрішньо переміщені особи з Харкова. Добір персоналу здійснюється за 8 посадами. Після проходження співбесіди 22 безробітних працевлаштовані на виробництво.

Довідково:

Для релокованих підприємств та місцевих підприємців, які продовжують вести діяльність в умовах воєнного стану пропонуємо розмістити вакансію онлайн через «електронний кабінет» на офіційному веб-сайті обласної служби зайнятості: https://chk.dcz.gov.ua/ , а також в телеграм каналі, що модерується Черкаським міським центром зайнятості: https://t.me/cherkasyWork.

Якщо ж ви шукаєте працівників по всій Україні, скористайтесь можливістю розмістити свою пропозицію на каналі Державної служби зайнятості: https://t.me/worknowdcz і її побачать всі зацікавлені українці.

Відповіді на найпоширеніші питання з трудового законодавства і безпеки праці в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua

Інформація Смілянського міськрайонного

центру зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень