A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Допоможемо разом!

Дата: 02.06.2022 08:28
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

Наразі сотні тисяч українців були вимушені покинути рідні домівки у зв'язку з військовими діями або ж просто потребують допомоги з їжею, медикаментами та іншим продовольством. Тож окрім допомоги армії важливо підтримувати людей, які постраждали від війни.

Питання соціального захисту, підтримки внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на території громади, знаходяться на постійному контролі Ротмістрівській сільській раді.

На сьогодні в населених пунктах громади проживає близько 500 осіб, які приїхали з місцевості де проходять бойові дії або які є тимчасово непідконтрольними Україні.

Ніхто не йде з порожніми руками. Одяг у нас в наявності завжди, але він найменше потрібен. Такій категорії громадян постійно надається гуманітарна допомога засобами першої необхідності (засобами гігієни, дитячим харчуванням, одягом, продуктами харчування).

Допомагаємо їм після пережитого кошмару бути спокійними за свій сніданок, обід та вечерю, мати свою власну зубну щітку та шматок мила. Українці своїх не кидають, ви тисячу разів. Віримо в нашу країну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень