A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Вітання з Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2022 09:22
Кількість переглядів: 274

 

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Нажаль сьогодні, вам довелося дізнатися, що таке війна, яка внесла в наше життя біль, смуток та розлуку, а діти повинні жити в мирному світі, з гарними можливостями для майбутнього. Тож на сьогодні, захист дітей потрібен, як ніколи!

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, які наповнюють життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Кожен з наших маленьких українців, так потребуює любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

У День захисту дітей, Служба у справах дітей Ротмістрівської сільської ради бажає благополуччя в кожну сім’ю, щасливих щирих дитячих очей, здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння. Діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом! Зігріймо їх теплом свого серця та батьківською ласкою.

Зі святом!

З повагою Служба у справах дітей

Ротмістрівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень