A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

47 сесія VII скликання 20.11.2020

Дата: 25.11.2020 10:14
Кількість переглядів: 174

 

 

 

  1. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської об'єднаної територіальної громади за 9 місяців 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2019 № 34-10/VІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» 23508000000 (код бюджету).
  3. Про згоду прийняти у комунальну власність Ротмістрівської сільської ради індивідуально визначене майно державної власності (шкільні автобуси), яке закріплене за закладами освіти Ротмістрівської сільської ради.
  4. Про передачу шкільного автобуса в оперативне управління Комунального закладу «Ротмістрівський ліцей Ротмістрівської сільської ради».
  5. Про прийняття будівлі із цілісними майновими комплексами зі спільної власності територіальних громад сіл Смілянського району у комунальну власність Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.
  6. Про прийняття будівлі із цілісними майновими комплексами зі спільної власності територіальних громад сіл Смілянського району у комунальну власність Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.
  7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 14.09.2020 № 44-1/VII «Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради».
  8. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2019 № 34-11/VII «Про затвердження структури і штатної чисельності Ротмістрівської сільської ради та виконавчого апарату на 2020 рік».
  9. Про створення юридичної особи - Фінансового відділу Ротмістрівської сільської ради.
  10. Про створення Служби у справах дітей Ротмістрівської сільської ради та затвердження Положення про Службу у справах дітей.
  11. Про створення Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради».
  12. Про згоду прийняти у комунальну власність Ротмістрівської сільської ради індивідуально визначене майно державної власності Територіального центру з надання соціальних послуг, яке перебуває в стані ліквідації.
  13. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 14.09.2020 № 44-17/VII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах та за межами с. Куцівка». 
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ротмістрівка.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського в межах та за межами с. Куцівка.
  16. Про надання Куценку Владиславу Валентиновичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ковалиха, вул. Лісна, б/н.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах та за межами с. Ташлик.
  18. Про надання Ільченку Ігорю Григоровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Ташлик.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами та в межах сіл Макіївка та Буда-Макіївка.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Самгородок.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  1.  Про припинення права користування земельними ділянками.
  2. Про виведення із членів особистого селянського господарства.
  3. Про надання одноразової матеріальної допомоги Котляренку Г.В.
  4. Про виділення грошової допомоги на поховання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень