A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

13 сесія VIІI скликання 15.11.2021

Дата: 20.11.2021 16:49
Кількість переглядів: 213

 

 

 

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 № 3-3/VIІІ  «Про програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Ротмістрівської сільської ради на 2021-2025 роки».
  2. Про затвердження положення Фінансового відділу Ротмістрівської сільської ради.
  3. Про затвердження опису гербової печатки Служби у справах дітей Ротмістрівської сільської  ради.
  4. Про затвердження  акту приймання-передачі основних засобів з балансу Ротмістрівської сільської ради на баланс комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради».
  5. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-19/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021рік» 23508000000 (код бюджету).
  6. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-22/VIII «Про затвердження структури виконавчих органів Ротмістрівської сільської ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів».
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обгрунтування сівозміни та впорядкування угідь за межами населеного пункту с. Куцівка.
  8. Про затвердження об’єкту комунальної власності Ротмістрівської сільської ради.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  10. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Агро-Рось» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Михайлівська, 5.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) на ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Мельниківка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень