A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Для бізнесу зняті всі обмеження по програмі «5-7-9%»

Дата: 12.04.2022 15:29
Кількість переглядів: 492

Міністерство фінансів закликає активно долучатися до реалізації державної кредитної програми «Доступні кредити 5-7-9%», що  адаптована до воєнного часу відповідно до постанови Уряду.

Розширені можливості кредитування для бізнесу, зокрема для підтримки сільськогосподарських товаровиробників, з метою забезпечення посівної кампанії. Знімаються всі обмеження по програмі «5-7-9». Будь-який український бізнес, якому потрібна підтримка, зможе отримати кредит за пільговими умовами.

Відтепер максимально сума кредиту збільшується до 60 млн. грн. На час воєнного стану та ще місяць після його завершення ставка по кредитах буде 0%. Відсотки за тих, хто хоче вести бізнес, сьогодні буде сплачувати держава.

Після воєнного стану відсоткова ставка по цій програмі буде не більше 5%. Прибираються також обмеження, які стосувалися бізнес-плану чи робочих місць, чи будь-які інші.

Строк кредитування за програмою «5-7-9» залежатиме від цільового призначення коштів. На реалізацію інвестиційного проекту та на рефінансування заборгованості кредит надається щонайбільше на 5 років. Для фінансування оборотного капіталу – на 3 роки.

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до банків-партнерів Програми, перелік яких зазначений на сайті https://5-7-9.gov.ua/.

 

Інформація Смілянського міськрайонного

центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень