A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

8 сесія VIІI скликання 30.06.2021

Дата: 05.07.2021 15:43
Кількість переглядів: 255

 

 

  1. Про програму протидії тероризму на території Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  2. Про затвердження програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки.
  3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 № 3-18/VIII «Про затвердження плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської сільської територіальної громади (СТГ) на 2021 рік».
  4. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-19/VІІІ  «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021рік» 23508000000 (код бюджету).
  5. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.       
  6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік.
  7. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Макіївка за кадастровим номером 7123784000:02:001:0855.
  8. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Макіївка за кадастровим номером 7123784000:02:001:0859.
  9. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Макіївка за кадастровим номером 7123784000:02:002:0611.
  10. Про надання згоди на поділ земельної ділянки в межах населеного пункту  с. Носачів за кадастровим номером 7123785500:01:001:0220.
  11. Про надання згоди на поділ земельної ділянки в межах населеного пункту   с. Носачів за кадастровим номером 7123785500:01:002:0130.
  12. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту   с. Носачів  за кадастровим номером 7123785500:02:003:0003.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки землі населеного пункту с.Куцівка.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в межах населеного пункту с. Носачів, вул. Благовісна,3.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під об’єктом комунальної власності для обслуговування місцевого кладовища в межах населеного пункту с. Макіївка.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  17. Про надання Саєнку Олександру Володимировичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Носачів.
  18. Про надання Смілянському районному споживчому товариству дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Ковалиха, вул. Центральна,40.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Мельниківка.
  21. Про надання Ільчуку Олександру Петровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с. Ташлик.
  22. Про надання приватному акціонерному товариству «Експоінвест» земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Максима Рильського, 2а.
  23. Про передачу земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Куцівка.
  24. Про поновлення дії договору оренди землі за межами населеного пункту с. Носачів.
  1. Про визначення переліку земельних ділянок та право на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під сільськогосподарськими та іншими господарськими будівлями і дворами за межами населеного пункту с. Макіївка.
  4. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Агро - Рось» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Макіївка, вул. Гагаріна, 16а.
  5. Про затвердження Баранніку Михайлу Сергійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Санжариха.
  6. Про затвердження Нижник Світлані Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  7. Про припинення Глущенко Марії Іванівні права користування земельною ділянкою.
  8. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  9. Про відмову у внесенні змін до договорів оренди землі за межами населеного пункту с. Куцівка.
  10. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мельниківка.
  11. Про відмову Тимарській Ліні Анатоліївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ташлик.
  12. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Носачів.
  13. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ковалиха та сел. Степок.
  14. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів с. Куцівка та с. Носачів.
  15. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Макіївка.
  16. Про відмову Борисенку Олегу Вікторовичу у наданні дозволів на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населених пунктів.
  17. Про відмову Погрібному Віталію Олександровичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні в оренду земельної ділянки за межами населеного пункту с. Носачів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень