A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

12 сесія VIІI скликання 29.10.2021

Дата: 05.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 629

 

 

  1. Про затвердження комплексної програми розвитку та функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  2. Про стан забезпечення первинною медичною допомогою населення Ротмістрівської територіальної громади.
  3. Про затвердження Положення про старосту та Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинських округів Ротмістрівської сільської ради.
  4. Про утворення старостинських округів та затвердження Положення про старостинські округи Ротмістрівської сільської територіальної громади.
  5. Про створення груп подовженого дня у закладах загальної середньої освіти Ротмістрівської сільської ради в 2021-2022 навчальному році.
  6. Про внесення змін до штатних розписів закладів освіти.
  7. Про затвердження норми та ліміту використання палива для службового автомобіля.
  8.  Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.
  9.  Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-19/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021рік» 23508000000 (код бюджету).
  10. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Макіївка за кадастровим номером 7123784000:02:001:0859.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обгрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки комунальної власності за межами с. Ротмістрівка.
  12. Про надання Керносенко Валентині Володимирівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Самгородок, вул. Набережна, б/н.
  13. Про надання Запорожцю Віктору Васильовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого  селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123787200:02:002:0669.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність в межах та за межами населених пунктів.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Ташлик
  19. Про припинення права користування земельними ділянками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень