A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Щира подяка нашим меценатам.

Дата: 14.01.2022 13:03
Кількість переглядів: 378

 

 

Нині, у часи великих змін та політичної нестабільності на нашій землі, підтримка меценатів та просто небайдужих людей – це те, що дозволяє усім нам рухатися далі та розвивати нашу державу на місцях.

Для Ротмістрівської громади такими важливими людьми є депутат обласної ради, директор ДП «Смілянське лісове господарство» Сегеда Юрій Юрійович та голова правління ПрАТ «Мало-Бузуківський гранітний кар’єр» Ніжніков Володимир Миколайович, адже протягом багатьох років незмінно виступають її благодійниками, людьми, які завжди приймуть і вислухають, нададуть усі ресурси для вирішення проблем, які так чи інакше, та виникають у нашій повсякденній роботі.

Від імені мешканців Ротмістрівської сільської територіальної громади, депутатського корпусу та виконавчого комітету Ротмістрівської сільської ради я висловлюю щирі слова вдячності за Вашу роботу впродовж таких важливих перших років становлення нашої громади.

Ваша активна життєва позиція, порядність, високий професіоналізм, добре і чуйне серце заслужили глибоку повагу серед мешканців сіл. Ви ніколи не стояли осторонь проблем у будь-якій галузі: освіти, культури, молоді і спорту, житлово-комунальній. Ми часто бачили Вас під час проведення масових заходів у селах і завжди Ви відгукувались на запрошення та розділяли з нами нашу радість! Ми знаємо, що Ви полюбили нашу гостинну громаду та її мешканців, і, повірте – ці почуття взаємні!

Ми високо оцінюємо Вашу роботу і безмежно вдячні Вам за Вашу людяність, доброту, соціальну відповідальність, щедрість та безкорисливість. Ви умієте слухати, оцінювати, аналізувати, вникати в суть проблеми і головне - не лише обіцяти, а ще й виконувати свої обіцянки. Ваші слова, шановні Юрію Юрійовичу та Володимире Миколайовичу, ніколи не розходяться зі справами.

Хай доля дарує Вам нові успіхи і здобутки. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і надалі творити добро! Міцного здоров’я, успіху, добра і щастя Вам і Вашим родинам! Божого благословення Вам в усіх починаннях!

 

Із глибокою повагою,
Ротмістрівський сільський голова Володимир Ховайба

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень