Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ОСНОВНЕ ЗАВДАННЯ – БУТИ ПОМІЧНИКОМ ДЛЯ КОЖНОЇ РОДИНИ

Дата: 14.01.2022 09:04
Кількість переглядів: 823

Фото без опису

У сучасному українському суспільстві сім’я потерпає від багатьох негативних факторів: погіршення матеріального становища, впливу таких негативних явищ, як алкоголізм, невміння раціонально використовувати сімейний бюджет та інше.

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради»  постійно надає різні види соціальних послуг сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують допомоги, сприяє у задоволенні соціальних потреб сімей та їх дітей.

Одним з напрямків соціальної підтримки є  надання гуманітарної допомоги сім’ям, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

13 січня 2022 року працівники комунального центру, відвідали сім’ї СЖО. З членами сімей було проведено соціально-педагогічну роботу щодо відповідального батьківства, створення належних умов для проживання та навчання дітей, популяризації здорового способу життя та попередження насилля, надано рекомендації щодо ведення здорового способу життя, взаєморозуміння між членами родини.

В ході здійснення профілактичної роботи перевірено умови проживання дітей, надано консультації з питань попередження та протидії домашньому насильству.

Надано консультації щодо вирішення юридичних питань.

Сім’ї також отримали гуманітарну допомогу, що дозволить не лише заощадити бюджети родин, але й надати впевненості у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей/дітей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь. Наші контакти:

с.Ротмістрівка, вул.Стельмащука, 2.

 Не залишайтесь осторонь проблем сімей/дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та потребують допомоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень