A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

6 сесія VIІI скликання 28.04.2021

Дата: 06.05.2021 14:07
Кількість переглядів: 227

 

 

1. Про початок повноважень депутата Ротмістрівської сільської ради VIII скликання.

  1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 03.12.2020 № 1-5/VIII «Про обрання постійних комісій Ротмістрівської сільської ради».
  2.  Про програму профілактики злочинності на території Ротмістрівської сільської ради на 2021-2024 роки.
  3.  Про делегування повноважень з надання адміністративних та дозвільних послуг у сфері містобудування та архітектури на території Ротмістрівськоїсільської ради.

5. Про створення інклюзивної групи у закладі дошкільної освіти «Ромашка» с.Макіївка Ротмістрівської сільської ради.

6. Про зміни до рішення сільської ради від 20.11.2020 № 47-11/VІІ «Про створення Комунального закладу «Центр надання соцільних послуг Ротмістрівської сільської ради».  

7. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-19/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021 рік» 23508000000 (код бюджету). 

8. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ротмістрівської сільської ради.

9. Про внесення змін до рішення Носачівської сільської ради від 28.08.2020 № 36-14/VII «Про затвердження проекту землеустрою Нечипоренку А.С. щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва».

10. Про розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Самгородок, вул. Хрещатик.

11. Про передачу комунального майна в оперативне управління комунальному підприємству «Ротмістрівське» Ротмістрівської сільської ради.

12. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Самгородок за кадастровим номером 7123787500:02:000:0728.

13. Про надання згоди на поділ земельної ділянки в межах населеного пункту с. Носачів за кадастровим номером 7123785500:01:004:0012.

14.  Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Ротмістрівка за кадастровим номером 7123787200:02:002:0669.

15. Про надання згоди на об’єднання земельних ділянок за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

19. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «МТС «АЛЬФА-АГРО» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту с. Куцівка.

20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

21. Про надання Голубу Сергію Олександровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Самгородок.

22. Про надання Бойко Людмилі Вікторівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Самгородок.

23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населених пунктів с. Мельниківка та с. Носачів.

24. Про надання Ченчику Віталію Олександровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Носачів.

25. Про продовження Яровій Лідії Григорівні терміну дії договору особистого строкового сервітуту.

26. Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою.

27. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для рибогосподарських потреб в межах населеного пункту с. Макіївка.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність.

30. Про затвердження Липовому Миколі Григоровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування в умовах оренди для городництва в  межах населеного пункту с. Носачів.

31. Про затвердження Федченку Андрію Анатолійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів.

32. Про затвердження Сауляк Інні Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Санжариха.

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

34. Про відмову Козубу Василю Миколайовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Ташлик.

35. Про відмову Осадчеву Віталі Рафіковичу у внесенні змін до договору оренди землі.

36. Про відмову Безуглій Варварі Олексіївні у припиненні договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Куцівка.

37. Про відмову Скорик Людмилі Володимирівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Ташлик.

38. Про відмову Паталяк Ользі Іванівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Макіївка.

39. Про відмову Далібожку Борису Михайловичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння за межами населеного пункту с. Самгородок.

40. Про відмову Пилипенку Володимиру Петровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

41. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.

42. Про відмову Діхтяр Тетяні Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.

43. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Макіївка.

44. Про відмову Пащенко Ользі Вікторівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с. Ленське.

45. Про відмову Озюменку Володимиру Вікторовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах населеного пункту с. Ленське, вул. Польова, 9.

46. Про відмову Маслюку Олександру Володимировичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність за межами населеного пункту с. Ташлик.

47. Про відмову Коломійцю Миколі Миколайовичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність за межами населеного пункту с. Макіївка.

48. Про відмову Жижці Євгену Леонідовичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність за межами населеного пункту с. Макіївка.

49. Про припинення права користування земельними ділянками.

50. Про виведення із членів особистого селянського господарства.

51. Про надання Кубраку Дмитру Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Макіївка.

52. Про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж адміністративно-територіальної одиниці с. Попівка Тернівської сільської ради Смілянського районк Черкаської області.

53. Про затвердження Маслюку Володимиру Євгеновичу проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту  с. Ташлик.

54. Про затвердження Поліщуку Антону Анатолійовичу проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту  с. Носачів.

55. Про надання Черкаській філії Товариства з обмеженою відповідальністю «АГРАРНА КОРПОРАЦІЯ УКРАЇНИ» згоди на передачу в суборенду земельних ділянок за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.

56. Про звернення депутатів Ротмістрівської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень