A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

4 сесія VIІI скликання 12.02.2021

Дата: 16.02.2021 11:28
Кількість переглядів: 227

 

 

 

1. Про комплексну  програму «Турбота»  Ротмістрівської  сільської    територіальної громади на 2021 рік.

2. Про програму забезпечення та розвитку пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Ротмістрівської сільської ради на 2021-2025 роки.

3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 № 3-7/VIII «Про програму розвитку комунальної установи «Центр професійного розвитку  педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради» шляхом викладення його у новій редакції.

4. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської об'єднаної територіальної громади за 2020 рік.

5.  Про звіт про виконання бюджету Носачівської сільської ради за 2020 рік.

6. Про підсумки виконання плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської територіальної громади (ТГ) за 2020 рік .

7.  Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 №3 – 19/VIII «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021 рік».

8.  Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-22/VIIІ «Про затвердження структури виконавчих органів Ротмістрівської сільської ради, загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів».

9. Про надання дозволу на здійснення повноважень у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу.

10. Про внесення змін до рішення сільської ради від 08.11.2017 № 5-1/VII «Про створення Центру надання адміністративних послуг Ротмістрівської сільської ради».

11. Про внесення змін до рішення сільської ради від 16.08.2019 №30-2/VII «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ротмістрівської сільської ради».

12. Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.06.2019 №28-3/VII «Про затвердження графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ротмістрівської сільської ради».

13. Про затвердження положення про відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв’язків Ротмістрівської сільської ради.

14. Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.01.2018 №8-1/ VII «Про затвердження Положень про відділи Ротмістрівської сільської ради».

15. Про заклад дошкільної освіти Ротмістрівської сільської ради.

16. Про дитячу музичну школу Ротмістрівської сільської ради.

17. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 № 3-23/VIII «Про встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Ротмістрівської сільської ради на 2021 рік».

18. Про затвердження норми та ліміту використання палива для шкільного автобуса.

19. Про затвердження положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради».

20.  Про прийняття земельних ділянок із державної у комунальну власність.

21. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність.

22. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 20.11.2020 № 47-19/VII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства за межами та в межах сіл Макіївка та Буда-Макіївка».

23. Про надання Чуйченку Юрію Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.  Мельниківка, вул. Центральна, б/н.

24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.

25. Про надання Щавію Валентину Леонідовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с. Носачів.

26. Про передачу земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Куцівка.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

28. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в межах населеного пункту с. Ташлик.

29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва за межами населеного пункту с. Носачів.

31. Про відмову Вовку Степану Володимировичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Куцівка.

32. Про відмову Чуйченко Тетяні Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мельниківка.

33. Про відмову Перебийніс Лесі Петрівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мельниківка, вул. Центральна, б/н.

34. Про відмову Одородьку Юрію Миколайовичу у наданні дозволу на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Ташлик.

35. Про відмову Скорику Віктору Дмитровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.

36. Про відмову Скорику Олександру Дмитровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.

37. Про відмову Кірнадз Любові Валентинівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Самгородок.

38. Про відмову Чорненькій Юлії Валеріївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби  за межами населеного пункту с. Самгородок.

39. Про відмову Погрібному Віталію Олександровичу у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Носачів.

40. Про припинення права користування земельними ділянками.

41. Про виведення із членів особистого селянського господарства.

42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності колективного сільськогосподарського підприємства «Зоря», що припинило свою діяльність.

43. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності колективного сільськогосподарського підприємства ім. Шевченка, що припинило свою діяльність.

44. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності колективного сільськогосподарського підприємства «Правда» (перереєстровано в сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю Правда»), що припинило свою діяльність.

45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності колективного сільськогосподарського підприємства Санжариха» (перереєстровано в сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Санжариха»), що припинило свою діяльність .

46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності колективного сільськогосподарського підприємства «Україна» (перереєстровано в сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Україна»), що припинило свою діяльність.

47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок колективної власності колективного сільськогосподарського підприємства «Макіївське» (перереєстровано в сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Макіївське»), що припинило свою діяльність.

48. Про розгляд заяви Кравченка В.А. щодо виплати середньомісячної заробітної плати у зв’язку із завершенням повноважень сільського голови Носачівської сільської ради.

49. Про  розгляд заяви Губіш Т.М. щодо виплати середньомісячної заробітної

плати у зв’язку із завершенням повноважень секретаря Носачівської сільської ради.

50. Про виплату одноразової допомоги дитині – сироті, після досягнення

18-річного віку.

51. Про згоду прийняти зі спільної власності Черкаського району у власність Ротмістрівської сільської ради індивідуально визначене майно.

52. Про надання відпустки сільському голові.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень