A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Солодкі подарунки дітям до Дня Святого Миколая

Дата: 21.12.2021 14:42
Кількість переглядів: 452

День Святого Миколая Чудотворця – одне з найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят, яке традиційно уже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя. Водночас День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у своє краще майбутнє.

Найбільше цього свята чекають діти, бо переконані, що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.

Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

19 грудня, з нагоди Дня Святого Миколая, працівники комунального центру надання соціальних послуг  відвідали дітей з обмеженими можливостями, які проживають на території Ротмістрівської ТГ. Привітали діток зі святом Святого Миколая подарувавши солодкі подарунки передавши їм відчуття святкової атмосфери і потрібності ближньому.

Щиро дякуємо благодійникам, які долучилися до допомоги діткам Ротмістрівської громади, а саме: міському депутату  Роману Груші від партії «Європейська Солідарність» за надану підтримку у вигляді солодких подарунків. Ми щиро вдячні за увагу та підтримку дітей Ротмістрівської  громади, за Вашу допомогу та добрі серця і безкорисливе бажання допомагати дітям. Завдяки вашій підтримці свято дітей заграло ще яскравішими барвами, було повним дарунками та солодощами. Нехай Ваші добрі справи повертаються сторицею, а сяючі усміхнені дитячі обличчя будуть винагородою за Вашу важливу працю, яка безумовно робить світ навколо кращим.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень