A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

44 сесія VII скликання 11.09.2020

Дата: 16.09.2020 15:50
Кількість переглядів: 251

 

 

  1. Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради».
  2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 07.08.2018 №16-1/VII «Про комплексну програму розвитку освіти Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2022 роки».
  3. Про надання згоди на прийняття майна закладу загальної середньої освіти до комунальної власності Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.
  4. Про надання згоди на прийняття майна до комунальної власності Ротмістрівської сільської ради  об’єднаної територіальної громади Черкаської області.  
  5. Про відкриття групи продовженого дня в Комунальному закладі «Ташлицький ліцей Ротмістрівської сільської ради».
  6. Про організацію харчування дітей в групах продовженого дня закладів  освіти Ротмістрівської сільської ради .  
  7. Про затвердження передавального акту комунального некомерційного підприємства «Смілянська багатопрофільна лікарня ім. Софії Бобринської».
  8. Про передачу майна з балансу Ротмістрівської сільської ради на баланс комунального некомерційного підприємства "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради".
  9. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2019 № 34-10/VІІ  «Про бюджет Ротмістрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» 23508000000(код бюджету).  
  10. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 03.06.2020 № 41-5/VII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Куцівка».  
  11. Про розроблення детального плану території земельної ділянки в с. Самгородок на розі вул. Хрещатик та вул. Набережна.
  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  2. Про надання Приватному акціонерному товариству «Київстар» згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за межамис. Куцівка.
  1. Про надання Волинцю Петру Івановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Степова, 14.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах та за межами с. Ротмістрівка.
  3. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Агро - Рось» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Михайлівська, 5.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого  селянського в межах та за межами с. Куцівка.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою створення громадського пасовища в межах та за межами с. Куцівка.
  6. Про надання Смілянському районному споживчому товариству дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Ковалиха, вул. Центральна (Леніна), 38, 40, 42.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мельниківка.
  8. Про надання Смілянському районному споживчому товариству дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Мельниківка, вул. Центральна, б/н.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність в межах та   за   межами с. Ташлик та сел. Степок .
  10. Про надання Бреус Тетяні Павлівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Ташлик.
  11. Про надання Маслюку Володимиру Євгеновичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння та випасання худоби в межах населеного пункту с. Ташлик.
  12. Про надання Струтинському Сергію Антоновичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння та випасання худоби за межами с. Ташлик.
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами та в межах сіл Макіївка та Буда-Макіївка.
  14. Про надання Бойку Миколі Дмитровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за межами с. Самгородок.
  1. Про надання РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ РІЗДВА СВЯТОГО ІВАНА ХРЕСТИТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ В М. СМІЛІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в межах населеного пункту с. Самгородок.

29.  Про надання Сазикіній Тетяні Миколаївні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Санжариха, вул.Зарічна, 38.

30. Про надання Сауляк Інні Володимирівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування

на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами с. Санжариха.

31. Про надання Баранніку Михайлу Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння та випасання худоби за межами с. Санжариха.

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських

будівель і споруд (присадибна ділянка).

33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

34. Про затвердження Волошиній Валентині Володимирівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Ковалиха, вул. Молодіжна,8.

35.Про припинення права користування земельними ділянками.

36.Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.

37.Про надання одноразової матеріальної допомоги Хлівному Леоніду Миколайовичу, Царинному Івану Володимировичу.

38.Про надання  одноразової матеріальної допомоги Хаврелю Миколі Митрофановичу.  

  1. Про надання  одноразової матеріальної допомоги.  
  2. Про надання відпустки сільському голові.  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень