A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

42 сесія VII скликання 10.07.2020

Дата: 15.07.2020 15:23
Кількість переглядів: 233

 

 

  1. Про  програму фінансового забезпечення представницьких витрат та інших видатків,  пов’язаних з діяльністю Ротмістрівської  сільської ради на 2020 рік.
  2. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської об'єднаної територіальної громади за І півріччя  2020 року.
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради                                від 24.12.2019 №34-10/VІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» 23508000000 (код бюджету).
  4. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок коштів місцевого бюджету. 
  5. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
  6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.
  7. Про встановлення ставок єдиного податку.
  8. Про транспортний податок.
  9. Про ставки туристичного збору.
  10. Про  внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Ротмістрівське» Ротмістрівської сільської ради.  
  11. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Ротмістрівської сільської ради  матеріальних цінностей та бібліотечного фонду, які підлягають передачі зі спільної власності територіальних громад Смілянського району (районної комунальної власності) з балансу  відділу освіти, культури, молоді та спорту Смілянської   районної державної адміністрації.
  12. Про відкриття групи продовженого дня в Комунальному закладі «Ротмістрівський ліцей Ротмістрівської сільської ради».
  13. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 11.03.2020    № 38-25/VII «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».
  14.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для рибогосподарських потреб в межах населеного пункту с. Макіївка, вул. Дуденків.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки колективної власності сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Макіївське», що припинило свою діяльність за межами с. Макіївка.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність в межах та    за   межами    населеного     пункту с. Ротмістрівка.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Ротмістрівка.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах  та   за   межами с. Куцівка.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Куцівка.
  21. Про надання Горобцю  Юрію Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського   господарства за межами с. Куцівка.
  22. Про надання Мірошніченку Євгенію Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського   господарства за межами с. Куцівка.
  23. Про надання Горобцю Тарасу Юрійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського   господарства за межами с. Куцівка.
  24. Про надання Щербатюку Станіславу Васильовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського   господарства за межами                   с. Куцівка.
  25. Про надання Осьмачко Марині Андріївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в  межах населеного пункту  с. Ташлик.
  26. Про надання Бреус Тетяна Павлівна дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в  межах населеного пункту  с. Ташлик.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність   для ведення особистого селянського господарства за   межами с. Ташлик.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого  селянського господарства за межами с. Макіївка та с.Буда Макіївка.
  29. Про надання Карбівничій Юлії Василівні земельної ділянки у користування  на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в   межах населеного пункту с. Макіївка,  вул. Заводська, 1.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого  селянського господарства за межами с. Санжариха.
  31. Про надання земельних ділянок у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за  межами                            с. Ротмістрівка.
  32. Про погодження передачі у власність земельних ділянок за межами с.Буда Макіївка.
  33. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земель с. Ташлик та селища Степок Ротмістрівської сільської ради Смілянського району Черкаської області.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки для рибогосподарських потреб в межах населеного пункту с.Макіївка, вул.Дуденків.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  36. Про затвердження Щербині Миколі Івановичу та Стельмащуку Юрію Володимировичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в   межах населеного пункту с. Ротмістрівка, пров. Травневий,7 .  

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого  селянського господарства.
  2. Про затвердження Водяній Людмилі Миколаївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Ротмітрівка, вул. Максима Рильського,29.
  3. Про затвердження Краснокутській Валентині Костянтинівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Шевченка,11.
  4. Про припинення права користування земельними ділянками.
  5. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  6. Про надання  одноразової матеріальної допомоги Марковій С.М.
  7. Про виділення грошової допомоги на поховання.
  8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2019                      №34-34/VII «Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2020 рік».
  9. Про план роботи сільської ради на ІІІ квартал 2020 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень