A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

31 сесія VII скликання 09.10.2019

Дата: 14.10.2019 12:38
Кількість переглядів: 240

 

 

  1. Про затвердження   Регламенту роботи відділу «Центр   надання   адміністративних послуг» Ротмістрівської сільської ради.
  2. Про надання згоди на прийняття майна закладів загальної середньої освіти до комунальної власності Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області.
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 21.12.2018 № 22-7/VIІ «Про бюджет Ротмістрівської об’єднаної територіальної  громади на 2019 рік».
  4. Про внесення змін до рішення Макіївської сільської ради від 22.12.2018 № 39-1/VIІ «Про сільський бюджет на 2019 рік».
  5. Про внесення змін до рішення Самгородоцької сільської ради від 22.12.2018 № 41-1/VIІ «Про сільський бюджет на 2019 рік».
  6. Про внесення змін до рішення Санжариської  сільської ради від 22.12.2018  № 29-1/VII «Про сільський бюджет на 2019 рік».
  7. Про внесення змін до рішення Ташлицької  сільської ради від 22.12.2018 № 32-7/VIІ «Про сільський бюджет на 2019 рік».
  8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.12.2018 № 22-6/VII «Про затвердження плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади  (ОТГ) на 2019 рік».
  9. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 29.10.2018 № 20-4/VIІ «Про затвердження норми та ліміту використання палива».
  10. Про внесення змін до рішення сільської ради від 18.03.2013 № 14-8/VI «Про розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж села Ротмістрівка  та селища Вовківка».
  11. Про розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж села Ковалиха.
  12.  Про розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж села Мельниківка.
  13. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіальної одиниці села Куцівка Смілянського району Черкаської області.
  14.       Про припинення права користування земельною ділянкою.
  15. Про розроблення детального плану території земельної ділянки в межах населеного пункту  с. Ротмістрівка  вздовж вул. Шевченка.
  16.  Про надання Курнос Тетяні Григорівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Самгородок.
  17. Про надання Курнос Любові Володимирівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Самгородок.
  18. Про надання Солдаткіній Ніні Пилипівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту.
  19. Про надання Руденку Володимиру Васильовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мельниківка, вул.Центральна, б/н.
  20. Про надання Руденко Діні Володимирівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мельниківка, вул. Центральна, б/н .
  21. Про надання Темнохід Валентині Миколаївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарств в межах населеного пункту с.Мельниківка, вул. Степанова, б/н.
  22. Про надання  Пишному Тарасу Миколайовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мельниківка, вул. Центральна, б/н .
  23. Про надання Москоленку Олександру Валерійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мельниківка, вул. Центральна, б/н .
  24. Про надання Григоренку Володимиру Васильовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Мельниківка, вул.Центральна, б/н.
  25. Про надання Малій Наталії Юріївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ташлик, вул. Шевченка, 29.
  26. Про надання Раку Ігорю Петровичу  дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  27. Про надання Мосюженко Галині Володимирівні  дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  28. Про надання Мовчану Ігорю Володимировичу  дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  29. Про надання Тригуб Олені Іванівні  дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  30. Про надання Ковтун Наталії Миколаївні  дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  31. Про надання Півтораку Василю Михайловичу   дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  32. Про надання Мовчан Яні Володимирівні   дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  33. Про надання Шарку Василю Степановичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Куцівка.
  34. Про надання Шарко Ганні Василівні    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Куцівка.
  35. Про надання Будніку Михайлу Леонідовичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Ротмістрівка.
  36. Про надання Смовженку Леоніду Олександровичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами                с. Ротмістрівка.
  37. Про надання Єременку Станіславу Юрійовичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами    с. Куцівка.
  38. Про надання Томиловичу Володимиру Валерійовичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами               с. Куцівка.
  39. Про надання Валюк Катерині Василівні    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами                                              с. Ротмістрівка.
  40. Про надання Хаврелу Юрію Анатолійовичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами       с. Ротмістрівка.
  41. Про надання Здоровко Наталії Михайлівні    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами       с. Ротмістрівка.
  42. Про надання Мосюнз Григорію Матвійовичу    дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства за межами       с. Ротмістрівка.
  43. Про надання Півторак Тетяні Михайлівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   в оренду для городництва за межами с.Ротмістрівка.
  44. Про надання Стельмащуку Юрію Володимировичу та Щербині Миколі Івановичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у спільну часткову власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, пров.Травневий,7.
  45. Про надання Стельмащук Олександрі Лаврентіївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, вул.Мілованова,31.
  46. Про надання Лях Ользі Миколаївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, вул.Шкільна,7.
  47. Про надання Кулиничу Миколі Васильовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с.Санжариха, вул.Шевченка,40.
  48. Про надання Охріменко Ользі Миколаївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) с.Ташлик, вул.Графа Олексія Бобринського,40 .
  49. Про надання Григоренко Ользі Миколаївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Буда Макіївка, вул.Красна,9.
  50. Про надання Новохатьку Ігорю Михайловичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Макіївка, пров.Васольківський,6.
  51. Про продовження  Богун Людмилі Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, вул. Михайла Максимовича, б/н .
  52. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0699 за межами с. Ротмістрівка.
  53. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за кадастровим номером 7123783500:02:002:0471 за межами с.Куцівка.
  54. Про погодження Кривомазу Сергію Валентиновичу передачі у власність земельної ділянки за межами с.Самгородок.
  55. Про погодження Петренку Ігорю Миколайовичу передачі у власність земельної ділянки за межами с.Самгородок.
  56. Про погодження Поліщуку Анатолію Григоровичу передачі у власність земельної ділянки за межами с.Самгородок.
  57. Про погодження Звєрєву Володимиру Миколайовичу передачі у власність земельної ділянки за межами с.Самгородок.
  58. Про погодження Слободонюку Миколі Миколайовичу передачі у власність земельної ділянки за межами с.Самгородок.
  59. Про погодження Бабіцькому Петру Олександровичу передачі у власність земельної ділянки за межами с.Санжариха.
  60. Про погодження Єрмоленку Юрію Миколайовичу передачі у власність земельної ділянки за межами с. Макіївка.
  61. Про затвердження Буртовецькій Ользі Олексіївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Ташлик.
  62. Про затвердження Луценку Сергію Тимофійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с. Ташлик, вул.Миру,1.
  63. Про затвердження Буднік Лідії Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  64. Про затвердження Удовенко Віті Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  65. Про затвердження Перевишко Світлані Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  66. Про затвердження Танцюрі Івану Анатолійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Куцівка.
  67. Про затвердження Чернишу Валентину Петровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  68. Про затвердження Гончаренко Оксані Борисівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  69. Про затвердження Сапейку Григорію Опанасовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  70. Про затвердження Куделі Григорію Григоровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  71. Про затвердження Кошик Євгенії Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с.Ротмістрівка.
  72. Про затвердження Сінельнику Леоніду Микитовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик, вул.Княжа,28.
  73. Про затвердження Середняку Артему Валерійовичу   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Буда Макіївка.
  74. Про затвердження Сватусі Віктору Степановичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту

с. Куцівка,   вул. Шевченка, 14а.

  1. Про надання фермерському господарству «АНТОНІЙ» земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в   межах населеного пункту с. Ротмістрівка,  вул. Тодося Осьмачки, 25.
  2. Про надання фермерському господарству «РУЖИН» земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах с. Санжариха, вул. Шевченка,80б.
  3. Про припинення дії договору оренди землі між Ташлицькою сільською радою Смілянського району Черкаської області та ЗАТ «Український мобільний зв'язок».
  4. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  5. Про внесення змін до рішення Ташлицькою сільської ради від 22.12.2018 № 32-1/VIІ «Про затвердження сільської програми «Турбота» на 2019 рік».
  6. Про надання  одноразової матеріальної допомоги.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень