A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

4 сесія VII скликання 13.10.2017

Дата: 18.10.2017 10:04
Кількість переглядів: 177

 

 

  1. Про  звіт про виконання сільського бюджету Ротмістрівської сільської ради за 9 місяців  2017 року.
  2. Про звіт про виконання сільського бюджету Ковалиської сільської ради за 9 місяців 2017 року.
  3. Про  звіт про виконання сільського бюджету Куцівської сільської ради за 9 місяців 2017 року.
  4. Про звіт про виконання сільського бюджету Мельниківської сільської ради за 9 місяців 2017 року.
  5. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 23.12.2016 № 17-4/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  6. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради  від 24.05.2017                         № 2-1/ VIІ «Про затвердження регламенту Ротмістрівської сільської ради  об’єднаної територіальної громади».
  7. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ротмістрівської сільської ради. 
  8. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ковалиської сільської ради.
  9. Про передачу у власність релігійній громаді Свято-Михайлівського храму Ротмістрівської парафії  Черкаської єпархії Української Православної Церкви нежитлового приміщення будинок-швейна.
  10. Про надання дозволу на проектування водогону  вулиць та провулку  с.Ротмістрівка .
  11.  Про розроблення детального плану території земельної ділянки в  с.Ротмістрівка  вздовж вул. Шевченка,34а.
  12. Про внесення водного об’єкту ставок «Мочар» до об’єктів загального користування.
  13. Про надання Гривенко Світлані Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  14. Про надання Красилюку Івану Васильовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  15. Про надання Нехеймі Людмилі Анатоліївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  16. Про надання Нікітенко Валентині Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  17. Про надання Слободяник Галині Григорівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  18. Про надання Поліщук Інні Олександрівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  19. Про надання Ященко Валентині  Петрівні  дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність. 
  20. Про надання Красоті Олександру Володимировичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  21.  Про надання Ласуну Олександру Володимировичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність.
  22.  Про надання Мачуській Яні Ігорівні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  23.   Про надання Щур Лідії Олександрівні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  24. Про надання Клименку Руслану Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність. 
  25. Про надання Клименку Руслану Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.
  26.  Про надання Костенко Надії Антонівні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  27. Про надання Клименко Аллі Володимирівні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. 
  28. Про надання Олійник Марії Михайлівні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.
  29. Про надання Бойко Тетяні Михайлівні  дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди .
  30. Про надання Дорошенку Олександру  Олеговичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди .
  31. Про надання Білану Юрію Володимировичу  дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди. 
  32. Про надання Святченко Валентині Миколаївні  дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди.
  33.   Про надання Клименко Аллі Володимирівні  дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  для городництва у користування на умовах оренди.
  34. Про надання Поліщуку Олексію Анатолійовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди.
  35. Про надання Поліщуку Антону  Анатолійовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби у користування на умовах оренди.
  36.   Про затвердження детального плану території земельної ділянки в с. Ротмістрівка Смілянського району Черкаської області в житловому кварталі, обмеженому вулицями Пушкіна та Степова.
  37. Про затвердження Ратушному Олегу Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  38.  Про затвердження Ружину Тарасу Вікторовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для розміщення виробничої бази.
  40. Про припинення Руденку Володимиру Михайловичу права користування земельною ділянкою.
  41. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  42.  Про затвердження фермерському господарству «Іванна 2013» проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  43. Про затвердження фермерському господарству «КІВІН» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень