A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

02 сесія VII скликання

Дата: 24.05.2017 15:07
Кількість переглядів: 198

 

 

24.05.2017

  1. Про затвердження регламенту Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  2. Про затвердження положення про виконавчий комітет Ротмістрівської сільської ради.
  3. Про реорганізацію Ковалиської, Куцівської, Мельниківської сільських рад, що увійшли до складу Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  4. Про надання Валюк Катерині Василівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  5. Про надання Теперичу Богдану Олександровичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. 
  6. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Деметра- ЛК» дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  7. Про надання фермерському господарству «Іванна 2013» дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  8. Про надання фермерському господарству «КІВІН» дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  9. Про затвердження Ласуну Вячеславу Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  10. Про затвердження Крижанівському Дмитру Вікторовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  11. Про припинення Огіренку Володимиру Ларіоновичу права користування земельною ділянкою.
  12. Про Огіренко Катерині Володимирівні припинення права користування земельною ділянкою.
  13. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  14. Про надання  одноразової матеріальної допомоги. 

 

29.06.2017

  1. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 23.12.2016 № 17-4/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  2. Про зміни до рішення Куцівської сільської ради від 22.12.2016 № 15-2/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  3. Про зміни до рішення Ковалиської сільської ради від 23.12.2016 № 13-5/VIІ «Про встановлення плати за один день перебування дитини в дошкільному навчальному закладі №14 «Ромашка» на 2017 рік».
  4. Про розроблення детального плану території в  с.Ротмістрівка вздовж                       вул. Тодося Осьмачки,25.
  5. Про надання Півтораку Володимиру Михайловичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  6. Про надання Мироненко Галині Яківні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  7. Про надання Кохасю Анатолію Борисовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  8. Про надання Тищенку Володимиру Івановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  9. Про надання Бабічу Станіславу Володимировичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  10. Про надання Руденко-Донець Оксані Віталіївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  11. Про надання Сергієнко Олександрі Федорівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  12. Про надання Нізіку Михайлу Вікторовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  13. Про надання Бровченко Оксані Миколаївні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  14. Про надання Синьопупу Олександру Олексійовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  15. Про затвердження Сліпенку Віталію Вікторовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  16. Про затвердження Сліпенку  Віктору Марковичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  17. Про затвердження Хоменку Миколі Степановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості).
  18. Про припинення Ковалю Леоніду Степановичу права користування земельною ділянкою.
  19. Про надання  одноразової матеріальної допомоги.
  20. Про зміни до рішення сільської ради від 12.05.2017 № 1-18/VIІ «Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2017 рік».
  21. Про зміни до рішення сільської ради від 12.05.2017 № 1-19/VIІ «Про встановлення умов оплати праці заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на 2017 рік».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень