Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Проведення профілактичної роботи щодо належного виховання дітей, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків

Дата: 02.12.2021 07:48
Кількість переглядів: 1882

Фото без опису

На жаль, не всі батьки забезпечують права та інтереси своїх дітей, не дбають про їх фізичний, моральний та психологічний розвиток, не створюють належних умов для проживання. Тому, з метою проведення профілактичної роботи з батьками, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» щомісячно проводяться роз’яснювальні роботи.

Зазвичай зміст бесід полягає у роз’ясненні батькам щодо необхідності належного виховання дітей, створення відповідних матеріально – побутових та санітарних умов для проживання, недопущення вчинення насильства та порушення прав відносно дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей та оформлено у відповідні документи.

 

Шановні батьки!

Виховання дітей – відповідальна справа. Розуміння, взаємоповага, підтримка, змістовне дозвілля, спільна участь у вихованні дітей створюють сімейне середовище, сприятливе для розвитку дитини, дотримання її прав, формування гармонійної особистості.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень