A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу кадрів, юридичного забезпечення, архівного збереження, цивільного захисту та охорони праці Ротмістрівської сільської ради.

Дата: 30.11.2021 15:07
Кількість переглядів: 397

       

         Ротмістрівська сільська рада Смілянського району Черкаської області оголошує про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади                    головного спеціаліста  відділу  кадрів, юридичного забезпечення, архівного збереження, цивільного захисту та охорони праці Ротмістрівської сільської ради.
        Основні вимоги до кандидатів: громадянство України,                        вища освіта  відповідного професійного спрямування   за                            освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, бакалавра; вільне володіння державною мовою;  без вимог до стажу роботи.
         Додаткова інформація щодо надання переліку документів на конкурс, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати у головного спеціаліста відділу кадрів, юридичного забезпечення, архівного збереження, цивільного захисту та охорони праці Ротмістрівської сільської ради   Дубової О.В. та на офіційному сайті Ротмістрівської сільської ради:
rotmistrivska-gromada.gov.ua.

       Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою:                       вул. Михайлівська, 18, с. Ротмістрівка,Черкаський  район, Черкаська область, з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 13.45, тел.: (04733) 5-10-47.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження  сільського голови

Ротмістрівської сільської ради

від 29.11.2021 02-05/180

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття  вакантної посади

головного спеціаліста  відділу  кадрів, юридичного забезпечення,

архівного збереження, цивільного захисту та охорони праці

Ротмістрівської сільської ради

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1.  Основним завданням головного спеціаліста є організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів, актів і законних вимог органів та посадових осіб місцевого самоврядування підприємствами, установами та організаціями, які підпорядковані Ротмістрівській сільській раді та її виконавчому комітету, та посадовими особами цих органів, під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов'язків.

2. Надає консультації з питань чинного законодавства посадовим особам Ротмістрівської сільської ради та її виконавчих органів.

3. Готує проекти рішень сільської ради, виконавчого комітету, розпоряджень сільського голови з питань, віднесених до компетенції відділу.

4. Перевіряє на відповідність законодавству проекти рішень сільської  ради, виконавчого комітету, розпоряджень сільського голови та візує їх.

4. Сприяє правильному застосуванню актів законодавства про працю, у разі невиконання або порушення їх вимог подає начальнику відділу письмовий висновок з пропозиціями щодо усунення таких порушень.

5. Надає правові консультації з питань, що належать до компетенції органів місцевого самоврядування, а також за дорученням начальника відділу розглядає та готує відповіді на звернення/заяви громадян, звернення та запити депутатів, запити на публічну інформацію.

6. Приймає участь в роботі комісій при виконавчому комітеті та сільській  раді.

7. У межах наданих повноважень організовує ділове листування з органами державної та виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями з питань, що належать до його компетенції. Здійснює особистий прийом громадян з питань, що стосуються діяльності органів місцевого самоврядування (безоплатна первинна правова допомога) та вживає заходів щодо своєчасного розгляду їх пропозицій, заяв, скарг.

8. У межах наданих повноважень організовує та здійснює роботу з питань запобігання та виявлення корупції.

9. Виконує інші завдання начальника відділу, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, сільського голови в межах наданих повноважень.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 5100 грн.; надбавка за вислугу років; надбавка за ранг посадової особи місцевого самоврядування; за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково

Перелік документів,

необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

-  заяву на участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення кандидата із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

заповнену особову картку за формою П-2ДС з відповідними додатками;

-   дві фотокартки  розміром 4 х 6;

-   копії  документів  про освіту з додатками, копії документів про підвищення кваліфікації;

-   копію документа, який посвідчує особу;

-   копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків;

-    копію трудової книжки;

-    копію  військового квитка (для військовозобов'язаних);

-   документ, що засвідчує рівень володіння державною мовою;

-    електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за формою та  у спосіб, що встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

     Документи приймаються до 17 год. 29 грудня  2021 року за адресою: вул. Михайлівська, 18, с. Ротмістрівка, Черкаський район, Черкаська область, 20726.                  

 

Дата, час і місце

проведення конкурсу

30 грудня  2021 року о 10 год.

Ротмістрівська сільська рада,  вул. Михайлівська, 18,                          с. Ротмістрівка,   Черкаський район, Черкаська область, 20726.                 

 

Загальні вимоги 

 

1.

Освіта

Вища освіта відповідного професійного спрямування                   за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, бакалавра  

 

2.

Досвід роботи

Без вимог до стажу роботи

 

3.

Володіння державною мовою:

Вільне володіння державною мовою

 

Спеціальні вимоги 

 

1.

Знання законодавства

Конституцію України, закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про службу в органах місцевого самоврядування","Про запобігання корупції" та інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства; основи психології; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки.

 

Спеціальний досвід роботи

Не потребує.

Знання сучасних інформаційних технологій

впевнене користування комп’ютером – рівень досвідченого користувача. Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point).

Якісне виконання поставлених завдань

1. Вміння працювати з інформацією.

2. Орієнтація на досягнення кінцевих результатів.

 

Командна робота та взаємодія

 Вміння працювати в команді.

 

Сприйняття змін

 Здатність приймати зміни та змінюватися.

 

 Особистісні компетенції

1. Відповідальність. 2. Наполегливість.

 
               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень