A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

34 сесія VII скликання 24.12.2019

Дата: 29.12.2019 12:05
Кількість переглядів: 209

 

 

 

  1. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 21.12.2018  № 22-7/VIІ «Про бюджет Ротмістрівської об’єднаної територіальної  громади на 2019 рік».
  2. Про виконання  рішення сільської ради від 21.12.2018 №22-5/VІІ «Про програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  3. Про  програму розвитку  первинної медико-санітарної  допомоги Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на  2020  рік».
  4. Про  програму підтримки вторинної  спеціалізованої медичної допомоги та підтримки комунального некомерційного підприємства «Смілянська багатопрофільна лікарня ім.Софії Бобринської» на 2020 рік».
  5. Про виконання  рішення сільської ради від 19.03.2019 № 25-1 /VІІ «Про цільову програму «Призовна дільниця» на 2019 рік Ротмістрівської  об’єднаної територіальної громади».
  6. Про цільову програму «Призовна дільниця» на 2020-2022 роки  Ротмістрівської  об′єднаної територіальної громади.
  7. Про виконання  рішення сільської ради від 15.01.2019 № 23-6/VІІ «Про програму організації та фінансування громадських робіт Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  8. Про програму організації суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно-корисних робіт  на 2020-2021 роки.
  9. Про затвердження плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади  (ОТГ) на 2020 рік.
  10. Про  бюджет Ротмістрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  11. Про затвердження структури і штатної чисельності Ротмістрівської сільської ради та виконавчого апарату на 2020 рік.
  12. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв в натуральних показниках для бюджетних установ Ротмістрівської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік.
  13. Про прийняття будівлі із цілісними майновими комплексами  зі спільної власності територіальних громад сіл Смілянського району у комунальну власність Ротмістрівської  сільської ради ».
  14. Про встановлення вартостіхарчування в закладах освіти ».
  15. Про встановлення розміру  батьківської плати за харчування дітей  в  закладах дошкільної освіти  Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік     ».
  16. Про затвердження договору позички  транспортного засобу. ».
  17. Про затвердження норми та ліміту  використання палива. ».
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
  20. Про надання Лавришку Миколі Миколайовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Ташлик.
  21. Про надання у користування на умовах оренди невитребуваної земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва фермерському господарству «Степп» за межами с. Ташлик.
  22. Про надання Прядко Галині Володимирівні земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в   межах населеного пункту с. Ташлик,  вул. Іванова, 29.
  23. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:001:0102за межами с. Ротмістрівка.
  24. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку (стартової ціни - розміру орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні, крок земельних торгів,  встановлення строку користування земельною ділянкою).
  25. Про затвердження Дернову Івану Петровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в   межах населеного пункту   с. Ротмістрівка, вул. Благовісна,55.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123787200:02:002:0664 за межами с.Ротмістрівка.
  28. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Агро- Рось» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах населеного пункту с. Буда-Макіївка, вул.Красна,51а.
  29. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «ДЕМЕТРА-ЛК» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул.Шевченка,34а.

  1. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, яка пропонується до продажу фізичній особі- підприємцю  Кохась Наталії Генадіївні.
  2. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  3. Про вирішення спірного питання між власниками сусідніх домоволодінь в с. Ротмістрівка по вул. Мілованова №25 та №27.
  4. Про затвердження Поліщук Людмилі Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Ротмітрівка, вул. Шевченка, 127.
  5. Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2020  рік

     

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень