A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Щоденні будні комунального закладу «Центру надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради»

Дата: 26.11.2021 11:30
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Фото без опису

У зв’язку із актуальністю питань, пов’язаних із забезпеченням прав на соціальний захист дітей в період карантину та з метою налагодження співпраці із старостами сіл, здійснено виїзд працівників комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» у с.Макіївка та с.Санжариха.

Так, 16 листопада, із дотриманням карантинних заходів, спільно із сільськими старостами, здійснено перевірки умов поживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку у відділенні організації надання соціальних послуг для сім'ї, дітей та молоді.

З батьками сімей проведено соціальну роботу щодо відповідального ставлення до виконання своїх обов’язків із догляду за дітьми та їх вихованням. Проведено профілактичні бесіди щодо недопущення зловживання спиртними напоями, наголошено на необхідності підтримки теплового режиму в будинках та правилах поводження з пічним опаленням в період похолодання. Також  роз’яснені  статті Закону України «Про охорону здоров’я» щодо відповідальності батьків за виховання, навчання  та утримання дітей в належних умовах, надано ряд консультацій з питань виховання дітей та створення умов для їх повноцінного розвитку, цільового використання коштів. За результатами соціальної роботи родини дали згоду на лікування від алкогольної залежності та написали заяву у письмовій формі. Робота в даному напрямку триває!

 Хочеться зазначити, що малозабезпеченість сім’ї, безробіття, не є основою того, що вдома неможливо дотримуватися санітарно-гігієнічних норм, здорового способу життя, відноситься безвідповідально до своїх батьківських обов’язків та нагадати батькам про те, що в їхніх руках життя, здоров’я та майбутнє дітей, за яких вони несуть відповідальність!

Тільки спільними зусиллями, разом ми зможемо допомогти нашим дітям вирости здоровими, спроможними та щасливими!

 

Держава не стоїть осторонь цих проблем. Постійно діють загальнодержавні програми та здійснюються заходи спрямовані на захист законних інтересів неповнолітніх громадян. 

Не будьте байдужими і Ви!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень