A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

22 сесія VII скликання 21.12.2018

Дата: 26.12.2018 11:05
Кількість переглядів: 221

 

 

 

  1. Про звіт голови постійної комісії з питань бюджету і фінансів та соціально - економічного розвитку.
  2. Про виконання  рішення сільської ради від 22.12.2017 №7-5/VІІ «Про програму благоустрою населених пунктів Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2017 № 3-1/VIІ «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  4. Про програму благоустрою населених пунктів Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  5. Про  програму розвитку  первинної медико-санітарної допомоги Ротмістрівської сільської ради на  2019   рік.
  6. Про затвердження плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади  (ОТГ) на 2019 рік.
  7. Про бюджет Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
  8. Про затвердження структури і штатної чисельності Ротмістрівської сільської ради та виконавчого апарату.
  9. Про співфінансування проекту, який реалізується за підтримки програми  «U-LEAD» з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг.
  10.  Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Ротмістрівської сільської ради  матеріальних цінностей та бібліотечного фонду, які підлягають передачі зі спільної власності територіальних громад Смілянського району (районної комунальної власності) з балансу  відділу культури Смілянської   районної державної адміністрації.
  11. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 18.09.2018 № 19-9/VII «Про передачу Броварському Валерію Олексійовичу земельної ділянки в с. Ротмістрівка вул. Мілованова,2 у користування  на умовах оренди.
  12. Про розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж села Куцівка.
  13. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за кадастровим номером 7123783500:02:002:0483.
  14. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за кадастровим номером 7123783500:02:002:0458.
  15.  Про надання згоди на поділ земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0658.
  16.  Про надання згоди на поділ земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0660.
  17. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0693.
  18. Про надання Каптенку Юрію Михайловичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про надання Кваші Василю Михайловичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання Стрембіцькій Таїсії Василівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про надання Водяній Валентині Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання Андрейченко Лесі Петрівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  23. Про надання Діденко Тетяні Михайлівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про надання Волинець Ганні Леонтіївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  25. Про надання Ястремській Наталії Василівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про надання Мусієнку Володимиру Івановичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  27.  Про надання Куделі Григорію Григоровичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про надання Гончаренко Оксані Борисівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  29.  Про надання Буднік Лідії Василівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  30.  Про надання Сапейку Григорію Опанасовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства
  31. Про надання Державному підприємству «Черкаському науково-дослідному та проектному інституту землеустрою» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  32. Про надання Андрейченко Лесі Петрівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  33. Про надання Сисуну Володимиру Анатолійовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  34.  Про надання Вовку Володимиру Тимофійовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  35.  Про надання Вовку Івану Васильовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  36. Про надання Танцюрі Володимиру Івановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд
  37. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0666.
  38. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за кадастровим номером 7123787200:02:002:0680.
  39. Про затвердження Кохась Галині Леонідівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  40. Про затвердження Катенкарю Миколі Яковичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  41. Про затвердження Остроухову Євгенію Петровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  42. Про затвердження Лисенку Олександру Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  43. Про затвердження Тищуку Віктору Миколайовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  44.  Про затвердження Ласуну Олександру Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  45.  Про затвердження Кузьменку Віктору Семеновичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  46.  Про затвердження Косенку Миколі Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123783500:02:001:0457.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123783500:02:001:0459
  49. Про припинення права користування земельними ділянками громадянам.
  50. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  51.  Про надання Безуглій М. В. одноразової матеріальної допомоги.
  52. Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2019 рік.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень