A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

13 сесія VII скликання 11.07.2018

Дата: 16.07.2018 11:58
Кількість переглядів: 246

 

 

  1. Про затвердження програми розвитку земельних відносин і охорони земель Ротмістрівської сільської ради на 2018-2020 роки.
  2. Про вступ до Асоціації об’єднаних територіальних громад.
  3. Про затвердження положення про відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму, зовнішніх зв’язків та охорони здоров’я Ротмістрівської сільської ради.
  4. Про надання згоди на прийняття майна закладів загальної  середньої освіти до комунальної  власності Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  Черкаської області.
  5. Про виконання бюджету Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2018 року.
  6. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2017 № 7-10/VIІ «Про бюджет Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  7. Про зміни до рішення сільської ради від 22.12.2017 № 7-13/VIІ «Про затвердження структури і штатної чисельності Ротмістрівської сільської ради та виконавчого апарату».
  8. Про затвердження переліку проектів, що реалізовуватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади в 2018 році.
  9. Про місцеві податки і збори на 2019 рік.
  10. Про затвердження договору, укладеного сільським головою від імені ради. 
  11. Про надання Мірошніченко Лідії Борисівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про надання Вечорику Максиму Юрійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13.  Про надання Богун Наталії Віталіївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про надання Поліщуку Михайлу Степановичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про надання Корженку Максиму Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про надання Водяній Людмилі Миколаївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання Рак Тамарі Михайлівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про надання Мірошніченко Лідії Борисівні  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  19. Про надання Майоровій Інні Юріївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  20. Про надання Мосюженко Галині Володимирівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  21. Про надання Черниш Лесі Яківні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  22. Про надання Бойченко Віті Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  23. Про надання Возній Валентині Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  24. Про надання Горобець Зінаїді Михайлівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  25. Про надання Краснокутському Андрію Васильовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  26. Про надання Медяновській Софії Олександрівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  27. Про надання Кучеренко Олександрі Василівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  28.  Про надання Остроухову Євгенію Петровичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  29. Про надання Чуйченко Тетяні Володимирівні  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди.
  30.  Про погодження Захарчуку Василю Івановичу технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  31. Про затвердження Перевишко Світлані Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  32. Про затвердження Щербатюку Олександру Миколайовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  33.  Про затвердження Щур Лідії Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про затвердження Мачуській Яні Ігорівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  35. Про затвердження Ященко Валентині Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про затвердження Олійник Марії Михайлівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про припинення права користування земельною ділянкою Тарасенко Ірині Анатоліївні.
  38. Про припинення права користування земельною ділянкою Горобець Зінаїді Михайлівні.
  39. Про припинення права користування земельною ділянкою Краснокутському Андрію Васильовичу.  
  40. Про припинення права користування земельною ділянкою Матвєєву Володимиру Олександровичу.
  41. Про надання  одноразової матеріальної допомоги  Жиляк  Ф.М.
  42. Про виплату сільському голові матеріальної допомоги на  оздоровлення у зв’язку з відпусткою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень