A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

11 сесія VII скликання 04.05.2018

Дата: 09.05.2018 11:47
Кількість переглядів: 209

 

 

 

  1. Про програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  2. Про затвердження програми розвитку фізичної культури і спорту Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2021 роки.
  3. Про затвердження програми боротьби  з амброзією полинолистою на території  Ротмістрівської  сільської ради об’єднаної  територіальної  громади  на 2018-2022 роки.
  4. Про виготовлення номерних гербових печаток і штампів та призначення відповідальних осіб за їх зберігання.
  5. Про звіт про виконання сільського бюджету об’єднаної територіальної громади за І квартал 2018 року.
  6. Про зміни до рішення сільської ради від 22.12.2017 № 7-10/VIІ «Про сільський бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  7. Про затвердження плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) на 2018 рік».
  8. Про  внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2017 № 7-8/VII                  «Про програму «Турбота» Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  9. Про введення до штатного розпису дошкільного навчального закладу №2 «Сонечко» 1,5 ставки штатних одиниць.
  10. Про зміни до рішення сільської ради від 12.05.2017 № 1-7/ VIІ  «Про затвердження Положення про старосту».
  11. Про затвердження рівня розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості робіт по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту об’єктів.
  1. Про надання Євич Надії Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  2. Про надання Поліщук Катерині Андріївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  3. Про надання Мироненко Валентині Олександрівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  4. Про надання Поліщук Катерині Андріївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  5. Про надання Баламут Надії Леонідівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  6. Про надання Стародуб Галині Генадіївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  7. Про надання Захарчуку Василю Івановичу згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки.
  8. Про затвердження детального плану території земельної ділянки вздовж вул. Тодося Осьмачки,25 в с. Ротмістрівка Смілянського району Черкаської області.
  9. Про затвердження Бабічу Станіславу Володимировичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  10. Про надання  матеріальної допомоги  учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.
  11. Про надання  до дня Перемоги матеріальної допомоги  ветеранам Великої Вітчизняної війни.
  12. Про надання  одноразової матеріальної допомоги Бегейді Раїсі Іванівні. 
  13. Про надання  одноразової матеріальної допомоги Хаврелу Анатолію Борисовичу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень