A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

9 сесія VII скликання 02.03.2018

Дата: 07.03.2018 09:36
Кількість переглядів: 204

 

 

  1. Про підсумки виконання програми соціально-економічного  розвитку села Ротмістрівка та селища Вовківка за 2017 рік. 
  2. Про підсумки виконання програми соціально-економічного  розвитку села Ковалиха за 2017 рік. 
  3. Про підсумки виконання програми соціально-економічного  розвитку села Куцівка за 2017 рік. 
  4. Про підсумки виконання програми соціально-економічного  розвитку села Мельниківка за 2017 рік .
  5. Про звіт про виконання сільського бюджету Ротмістрівської сільської ради за 2017 рік.
  6. Про звіт про виконання сільського бюджету Ковалиської сільської ради за 2017 рік.
  7. Про звіт про виконання сільського бюджету Куцівської сільської ради за 2017 рік.
  8. Про звіт про виконання сільського бюджету Мельниківської сільської ради за 2017 рік.
  9. Про зміни до рішення сільської ради від 22.12.2017 № 7-10/VIІ «Про сільський бюджет об’єднаної територіальної громади на 2018 рік».
  10. Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  11. Про укладання меморандуму про співпрацю  з   Головним управлінням Держгеокадастру у Черкаській області.
  12. Про розробку детального плану території земельної ділянки в с.Ротмістрівка вздовж вулиць Максима Рильського та Михайлівської.
  13. Про розробку детального плану території земельної ділянки для будівництва водогону в  с.Ротмістрівка .
  14. Про погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області проведення земельного аукціону  земельних ділянок.
  15. Про позицію Ротмістрівської сільської ради щодо можливості надання дозволу на розроблення документації із землеустрою Гибалу Олександру Васильовичу.
  16. Про позицію Ротмістрівської сільської ради щодо можливості надання дозволу на розроблення документації із землеустрою Косенку Миколі Васильовичу.
  17. Про позицію Ротмістрівської сільської ради щодо можливості надання дозволу на розроблення документації із землеустрою Півтораку Василю Михайловичу.
  18. Про надання Богун Любові Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про надання Каптенку Івану Івановичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання Бутрик Ользі Володимирівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про надання Коломієць Марії Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання Дерев’янко Любові Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  23. Про надання Педько Лідії Юхимівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  24. Про надання Бондаренку Сергію Григоровичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  25. Про передачу фізичній особі- підприємцю Коломієць Оксані Леонідівні земельної ділянки в користування  на умовах оренди.
  26. Про затвердження Габицю Сергію Івановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  27. Про затвердження Півтораку Володимиру Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд .
  28. Про затвердження Шишкіній Надії Михайлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  29. Про затвердження Каухову Володимиру Анатолійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  30. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  31. Про надання  одноразової матеріальної допомоги  Сокиринській  О.В.
  32. Про надання  одноразової матеріальної допомоги  Семенозі М.М.
  33. Про виділення грошової допомоги  на поховання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень