A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

8 сесія VII скликання 26.01.2018

Дата: 30.01.2018 09:25
Кількість переглядів: 195

 

 

  1. Про   затвердження Положень про відділи Ротмістрівської сільської  ради.
  2. Про роботу виконкому за 2017 рік.
  3. Про створення робочої групи із розробки Статуту Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  4. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2017                № 15-2/VII ««Про сільський бюджет на 2018 рік».
  5.  Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 10.10.2017                № 4-7/VII «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ротмістрівської сільської ради»
  6. Про затвердження передавального акту.
  7. Про встановлення розміру  батьківської плати  за харчування дітей  в  дошкільних навчальних закладах Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.   
  8. Про ліміт споживання енергоносіїв.
  9. Про скасування рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2017    №6-20/VII «Про надання Гибалу Олександру Васильовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства».
  10. Про надання Черепусі Євгенію Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  11. Про надання Шевченко Інні Володимирівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про надання Баламуту Сергію Анатолійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про надання Гибало Надії Володимирівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про надання Ямковій Наталії Василівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про надання Куценко Людмилі Борисівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про надання Богун Людмилі Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання Тищуку Віктору Миколайовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про надання Руденко – Донець Оксані Віталіївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про надання Соляр Варварі Григорівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання Поліщуку Ігорю Івановичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про надання Дмитренко Ганні Йосипівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання Кохасю Сергію Анатолійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення садівництва.
  23. Про надання Коломієць Марії Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  24. Про надання Соляр Варварі Григорівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  25. Про надання Поліщуку Ігорю Івановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  26. Про надання Дмитренко Ганні Йосипівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  27. Про припинення Гибалу Анатолію Васильовичу права користування земельною ділянкою.
  28. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  29. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2017           №7-13/VIІ «Про затвердження структури і штатної чисельності Ротмістрівської сільської ради та виконавчого апарату».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень