A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

7 сесія VII скликання 22.12.2017

Дата: 27.12.2017 12:57
Кількість переглядів: 227

 

 

 

  1. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 23.12.2016                                       № 17-4/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  2. Про програму  розвитку закладів культури Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  3. Про програму розвитку дошкільної освіти Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  4.   Про програму «Екологія» Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  5. Про програму благоустрою населених пунктів Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  6. Про програму «Громадське пасовище» Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  7. Про програму організації та фінансування громадських робіт Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  8. Про  програму «Турбота» Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  9. Про програму «Питна вода» Ротмістрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
  10. Про бюджет Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади  на 2018 рік
  11. Про затвердження плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської об’єднаної територіальної  громади (ОТГ) на 2018 рік.
  12. Про створення відділів Ротмістрівської сільської  ради.
  13. Про затвердження структури і штатної чисельності Ротмістрівської сільської ради та виконавчого апарату.
  14. Про ліквідацію сільських виборчих комісій.
  15. Про оренду майна сільської комунальної власності.
  16. Про надання Кривошеї Тамарі Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання Лисенку Олександру Володимировичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про надання Захарченко Інні Петрівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19. Про надання Бондаренку Анатолію Михайловичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання Гибалу Олександру Васильовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  21. Про надання Каптенко Ганні Сизонівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про надання Пахну Ігорю Миколайовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  23. Про надання Кривошей Анні Леонідівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про надання Водяній Людмилі Миколаївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  25. Про надання Смовженку Олександру Леонідовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки   у власність для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про надання Каухову Володимиру Анатолійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства.
  27. Про надання Мовчану Володимиру Івановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  28. Про надання Перевишко Світлані Василівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  29. Про надання Липовій Світлані Анатоліївні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  30. Про надання Демідову Григорію Сизоновичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  31. Про надання Катенкарю Миколі Яковичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  32. Про надання Каухову Володимиру Анатолійовичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  33. Про затвердження Руденко – Донець Оксані Віталіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  34. Про затвердження Ященко Оксані Михайлівнів технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  35. Про затвердження Кохасю Анатолію Борисовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  36. Про затвердження Кохасю Анатолію Борисовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  37. Про затвердження Гриневич Ользі Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  38.  Про затвердження Семиволос Людмилі Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  39. Про затвердження Ратушному Олегу Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  40. Про затвердження Ященко Оксані Михайлівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  41. Про затвердження Белі Тетяні Володимирівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  42. Про затвердження Проців Катерині Богданівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  43. Про затвердження Ткаченко Марині Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  44. Про затвердження Семенозі Анатолію Леонідовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  45. Про затвердження Миколенко Ларисі Анатоліївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  46. Про затвердження Бровченко Оксані Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  47. Про затвердження Синьопупу Олександру Олексійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  48.  Про затвердження Возному Віталію Юрійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  49. Про припинення права користування земельними ділянками.
  50.  Про надання  одноразової матеріальної допомоги.
  51.  Про встановлення умов оплати праці сільському голові на 2018 рік.
  52.  Про встановлення умов оплати праці заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на 2018 рік.
  53. Про план роботи на І квартал 2018 року.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень