A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Звіт про проведення місячника шкільних бібліотек Ташлицького ліцею Ротмістрівської сільської ради

Дата: 19.11.2021 08:38
Кількість переглядів: 447

Бібліотека – це світ відкриттів, світ творчості, де формується читач-творець. Використовуючи різноманітні форми роботи, шкільний бібліотекар робить все, що від нього залежить, для того, щоб усі читачі – учні, вчителі, адміністрація школи, батьки були переконані в тому, що шкільна бібліотека є орієнтиром у світі знань.

З 01 по 31 жовтня 2021 року в Ташлицькому ліцеї проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом « Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності».

З  учнями 9, 10 класу було проведено позакласний захід на тему: “У звичаях, традиціях народу ти душу України впізнавай” на якому ми обговорювали традиції та звичаї нашого народу. Учениця 9 класу Маслюк Валентина та учениця 10 класу Діхтяренко  Каріна провели інтерв’ю з народними умільцями Будяк Ніною Савівною та Санжарівською  Галиною Макарівною. Зібрані матеріали було відображено у презентаці

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

З учнями 11класу був проведений день краєзнавчої літератури - «Літературне мистецтво рідного краю». Даний захід ми присвятили обговоренню життєвого і творчого шляху сучасних письменників нашого краю.

Фото без описуФото без опису

З учнями 8класу був проведений краєзнавчий ранок «Пам’ятаємо історію рідного села». Цей захід ми провели в музеї нашої школи. Обговорили архітектуру , побут, історичні сторінки життя рідного села, здійснили екскурс в минуле

Фото без опису

З учнями 5 класу була проведена екологічна година : «Шумлять дерева мого краю». На цьому заході ми обговорили багатство нашої рідної Черкащини на дерева – пам’ятки природи та історії. Це особливо видатні природні витвори, які охороняються у первозданному вигляді, оскільки мають наукове, культурне й естетичне значення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень