A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

5 сесія VII скликання 08.11.2017

Дата: 13.11.2017 15:00
Кількість переглядів: 223

 

 

 

  1. Про створення Центру надання адміністративних послуг Ротмістрівської сільської ради.
  2.   Про клопотання перед Смілянською районною радою про початок процедури передачі бюджетних установ з прилеглими спорудами та майном з спільної власності територіальних громад сіл Смілянського району в комунальну власність Ротмістрівської сільської ради.
  3. Про утворення комунального підприємства «Ротмістрівське» Ротмістрівської сільської ради.
  4. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 23.12.2016                                       № 17-4/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  5. Про зміни до рішення Ковалиської сільської ради від 23.12.2016                                       № 13-1/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  6. Про зміни до рішення Куцівської сільської ради від 23.12.2016 № 15-2/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  7. Про зміни до рішення Мельниківської сільської ради від 23.12.2016                                       № 17-1/VIІ «Про сільський бюджет на 2017 рік».
  8. Про зміни до рішення Ротмістрівської сільської ради від 10.02.2017                                      № 18-6/VIІ «Про ліміт споживання енергоносіїв на 2017 рік».
  9. Про скасування рішення Ротмістрівської сільської ради від 13.10.2017              №4-24/VIІ «Про надання Клименку Руслану Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність».
  10. Про надання Габцю Сергію Івановичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  11.  Про надання Бойку Олексію Сергійовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про надання Перевері Маргариті Миколаївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про надання Кохась Наталії Василівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва.
  14.  Про надання Кохасю Анатолію Борисовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення садівництва.
  15. Про надання Лях Ользі Миколаївні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про надання Щербатюку Олександру Миколайовичу дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання Костенко Надії Антонівні дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  18.  Про надання Ященко Оксані Михайлівні дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  19. Про надання Корженко Надії Григорівні та Волинцю Анатолію Михайловичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  20. Про надання Захарчуку Василю Івановичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  21. Про надання Танцюрі Надії Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  22. Про надання Руденку Володимиру Васильовичу  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди.
  23.  Про надання Руденко Діні Володимирівні  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби у користування на умовах оренди.
  24. Про надання Гончарук Лідії Василівні  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для городництва у користування на умовах оренди.
  25. Про затвердження Ткаченку Сергію Олексійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства у власність.
  26. Про затвердження Вовк Ользі Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства.
  27.  
  28.  Про затвердження Зозулі Вячеславу Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
  29. Про затвердження Кельнику Юрію Борисовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
  30.  Про затвердження Полярушу Юрію Андрійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства  .
  31. Про затвердження Остапенко Людмилі Олександрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
  32. Про затвердження Зозулі Юлії Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про затвердження Соляр Оксані Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  34. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  35. Про виплату одноразової винагороди сільському голові.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень