A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

"Червона" карантинна зона: як працюватиме бізнес

Дата: 10.11.2021 07:53
Кількість переглядів: 728

 

Як відомо, 12 листопада Черкаська область переходить до "червоної" карантинної зони.

В зв‘язку з цим перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко зустріч із представниками черкаських ринків та ресторанного бізнесу.

Всіх, без виключення, хвилює якими будуть карантинні обмеження «червоної зони», за якими правилами функціонуватимуть заклади та ринки. Адже згідно з відповідною постановою КМУ, діяльність всіх ринків, крім продовольчих, – заборонена, як і прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сфері громадського харчування. Дозволи на лише адресна доставки замовлень та їжа й напої «на винос».

"Разом з тим, ці обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх учасників, крім осіб, які не досягли 18 років, негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації", - відзначив Тищенко

Представники поліції роз‘яснили, що адміністрація закладів не вимагає у відвідувачів відповідний документ, а лише попросить показати. У випадку, якщо клієнт відмовляється – тоді мають право не обслуговувати, а викликати поліцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень