A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Свято добротворців

Дата: 08.11.2021 11:06
Кількість переглядів: 457

Фото без описуФото без опису

Вже в двадцять друге тепла осінь ознаменувалася відзначенням свята тих людей, сфера зайнятості яких вважається однією із найбільш благородних, щедрих на добро та гуманність. У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери України.

Соціальна робота -  це відповідальна й почесна праця, це мистецтво  роботи з людьми. Саме так працює сьогодні  колектив комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради».  Це 21  працівник,  з них 14 соціальних робітників.

Саме вони розділяють печаль  і радість  одиноких стареньких, інвалідів, турбуються про них, опікуються ними щодня, а головне, своїм благородством і підтримкою дарують людям надію в життя, дякуючи саме  соціальним робітникам, для таких людей іноді  життя набуває  сенсу.

Робота соціального робітника нелегка, вона вимагає  толерантності, гнучкості,  вміння  не тільки співчувати, а й рішуче діяти, мати загострені відчуття добра, справедливості,  здатності  поважати гідність іншої людини,  готовності прийти на допомогу завжди, відчувати чужий біль , як свій.

Добрі слова хочеться говорити про кожного з них, адже працюють всі на «совість», дбають про те, щоб всі наші підопічні були доглянуті, забезпечені паливом, мали одяг, вчасно отримували медичну допомогу.

Сьогодні ми обслуговуємо 210  людей літнього віку, з них відділенням  соціальної допомоги  вдома  обслужено  з початку року -  575 осіб,  відділенням соціально – побутової адаптації  - 492 особи.       

З початку року надано  більше  53338 послуг, що  в середньому  становить  майже  35 послуг  на одного  підопічного. Здійснено 10120 відвідувань.

 Професійне свято – це привід до того, щоб ще раз оглянути зроблене, замислитись над проблемами, накреслити перспективи. Водночас, це можливість відзначити усіх працівників, які сумлінно працюють, щоденно творять добро для людей, допомагають долати життєві труднощі, своєю присутністю та небайдужістю додають віри й упевненості у завтрашньому дні.

А тому напередодні професійного свята директор комунального закладу Лідія Зайва разом із завідуючою відділеннями Людмилою Жук відвідали соціальних  робітників  в селах  та привітали ,разом з тим  виконали приємну місію і вручили  кращим працівникам закладу грамоти та подяки від  голови Ротмістрівської сільської ради Володимира Ховайби. Також  роботу соціальних робітників  відзначив депутат обласної ради Юрій Сегеда надавши їм матеріальну підтримку .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень