A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади психолога комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради»

Дата: 20.10.2021 07:33
Кількість переглядів: 264

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади психолога комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради»

Відповідно до наказу директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради № 16 від 19.10.2021 «Про проведення конкурсу на заміщення  вакантної  посади психолога комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради» оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади психолога комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради».

Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурс на посади педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради», затвердженого наказом директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради № 4 від 03.03.2021

Найменування закладу: комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради»

Юридична адреса: 20726, Черкаська область, Смілянський район, село Ротмістрівка, вулиця Михайлівська, 18

Найменування посади: психолог

Умови оплати праці: посадовий оклад (14 тарифний розряд), доплати, надбавки встановлюються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 р. за № 1130/11410, Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року №102; здійснюються виплати, визначені ст. 57 Закону України «Про освіту», встановлюється надбавка відповідно до постанови кабінету Міністрів України від 23 березня 2011 р. № 373 «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам закладів» (зі змінами), а також можуть встановлюватися інші види матеріального заохочення у відповідності до чинного законодавства.

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України, вільне володіння державною мовою, наявність вищої освіти ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної, методичної та/або науково-педагогічної, науково-методичної роботи не менш як 5 років, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки, стан психічного і фізичного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Не можуть бути призначені на посади педагогічних працівників центру особи, які:

  • за рішенням суду визнані недієздатними або їх дієздатність обмежена;
  • мають судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівника органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом – виконавчого комітету Ротмістрівської сільської ради.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають особисто (або подає уповноважена ними згідно з довіреністю особа) до комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради» наступні документи:

  • заяву на участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до  Закону України «Про захист персональних даних»;
  •  автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  •  копію паспорта громадянина України;
  •  копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію документа про повну загальну середню освіту та додатка до нього;
  •  копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • медичну довідку.

За бажанням претенденти можуть подавати  інші документи, які підтверджуватимуть  їх  професійні та/або моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Документи приймаються до 17 год. 5 квітня  2021 року за адресою: 20726, Черкаська обл. Смілянський р-н., с. Ротмістрівка,    вул. Михайлівська, 18.

Конкурсний відбір включає такі етапи:

- 20 жовтня 2021року – оголошення конкурсу;

- з 21 жовтня по 10 листопада 2021 року – подання претендентами документів;

- 11 листопада – 16 листопада  2021 року – вивчення конкурсною комісією поданих документів;

- до 16 листопада 2021 року – оприлюднення на веб-сайті  переліку осіб, яких допущено до участі в конкурсі;

- 17 листопада 2021 року – проведення конкурсного відбору.

- 18 листопада 2021 року – надання конкурсною комісією висновку щодо результатів конкурсного відбору; оприлюднення результатів конкурсу на офіційному веб-сайті Ротмістрівської сільської ради.

Дата, місце проведення конкурсного відбору:

17 листопада 2021 року о 10 год.

20726, Черкаська обл., Смілянський р-н., с. Ротмістрівка, вул. Михайлівська,18, зал засідань Ротмістрівської сільської ради.

Додаткову інформацію щодо надання переліку документів на конкурс, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати у директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ротмістрівської сільської ради» Савченко О. Г.  

Контактний телефон +380961115714

Електронна адреса: rotmistrivkatpdc@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень