A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

До відома депутатів Ротмістрівської сільської ради

Дата: 08.09.2021 16:27
Кількість переглядів: 604

 

21 вересня 2021 року о 10,00 у приміщенні зали засідань Ротмістрівської сільської ради відбудеться позачергова одинадцята сесія сільської ради восьмого скликання з порядком денним:

1.Про Прогноз бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади

на 2022-2024 роки.

2.Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради  від 24.12.2020 № 3-19/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021рік»23508000000 (код бюджету).

3.Про затвердження Положення про Трудовий архів Ротмістрівської

сільської ради.

4. Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку  

Ротмістрівської сільської ради.

5.Про присвоєння рангу старості Пасішнику С.Ф..

6. Про присвоєння рангу старості Косенку Р.В.

7. Про присвоєння рангу старості Чищ С.І.

8. Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна комунальної власності в с. Макіївка, вул. Тодося Осьмачки,1.

9. Про поновлення договору оренди нерухомого майна комунальної власності в с. Макіївка, вул. Центральна,18.

10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою

створення громадського пасовища в межах та за межами с. Куцівка.

  1. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Куцівка за кадастровим номером 7123783500:02:002:0338.
  2. Про надання згоди на поділ земельної ділянки в межах населеного пункту  с. Носачів за кадастровим номером 7123785500:01:001:0228.
  3. Про надання комунальному підприємству «Смілатеплокомуненерго» дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у постійне користування в межах населеного пункту с. Ротмістрівка.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123785500:01:001:0220.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого  селянського господарства в межах населеного пункту с. Носачів.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб в межах населеного пункту с.Ковалиха.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Ташлик.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Буда – Макіївка.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого  селянського господарства.
  10. Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах та за межами населених пунктів Ротмістрівка, Мельниківка, Самгородок.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  12. Про затвердження Волинець Лідії Петрівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та надання її у власність.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства та надання її у власність в межах та за межами населених пунктів.
  14. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства.
  15. Про затвердження Скарзі Олені Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с. Носачів, пров. Степовий, б/н.
  16. Про затвердження Скарзі Олені Миколаївні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с. Носачів, вул. Гагаріна, б/н.
  17. Про затвердження Струтинському Сергію Антоновичу проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах та за межами населених пунктів с. Ташлик та сел. Степок.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  19. Про затвердження Ткаченку Олександру Івановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с. Самгородок.
  20. Про затвердження протоколу розгляду заяви Кваші Василя Михайловича.
  21. Про затвердження додаткової угоди, до договору оренди землі від 28.10.2009 року.
  22. Про припинення права користування земельними ділянками.
  23. Про  виведення  із членів  особистого селянського господарства.
  24. Про відмову у  затвердженні проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та наданні в оренду земельної ділянки за межами с. Ковалиха.
  25. Про відмову Козуб Софії Василівні у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Ташлик.

  1. Про відмову Григоренку Сергію Валентиновичу у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.
  2. Про відмову  у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  3. Про відмову Котляренку Віталію Миколайовичу у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Макіївка.
  4. Про відмову у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого  селянського господарства за межами населеного пункту сіл Макіївка та Буда – Макіївка.
  1. Про відмову Уханю Василю Васильовичу у  затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Носачів
  2. Про відмову Сташевському Віктору Васильовичу у  наданні в оренду земельної ділянки.
  3. Про надання  дозволу на укладання договору   на виготовлення проекту  землеустрою щодо організації і встановлення меж територій історико-культурного призначення.
  4. Про план роботи сільської ради на IVквартал 2021 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень