A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Щодо переведення України до "жовтої" зони карантину.

Дата: 07.09.2021 12:35
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

 

???Шановні мешканці Ротмістрівської громади, насамперед працівники закладів освіти, учні та їхні батьки?

?Міністерство охорони здоров’я зробило подання Кабміну щодо переведення України до "жовтої" зони карантину.

?Очікується, що посилення карантину буде вже з наступного понеділка, тобто 13 вересня!!!

?За словами міністра Віктора Ляшка, сьогодні Україна перевищила індикатори, які можуть перенести країну з "зеленої" до "жовтої" зони.

?Цього тижня відбудеться засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка розгляне це звернення. Скоріше за все, із наступного понеділка Україна перейде в жовтий рівень епідемічної небезпеки?.

?У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи закладу освіти в звичному режимі потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у постанові “Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року”, яку ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня.

?Важливо, що вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією. Тільки так ?? освітяни знову зможуть повернутись до звичного життя і навчання.

?Аналізуючи стан вакцинації закладів освіти нашої громади, слід зауважити, що не у всіх з них рівень вакцинації достатній для продовження нормальної життєдіяльності освітніх закладів. Знають про це і батьки, які все частіше звертаються до влади про переведення їх дітей до шкіл із 80% вакцинованих працівників.

?Я не маю права вимагати від працівників закладів освіти вакцинування – це залежить і від стану здоров’я, і від особистих переконань.

?Але офіційно заявляю, що сільська рада, відділ освіти, молоді та спорту не будуть стримувати перехід учнів до закладів освіти, де буде забезпечена нормальна очна форма навчання???

Сільський голова Володимир ХОВАЙБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень