A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

До уваги дітей, батьків та осіб, що їх замінюють, опікунів та піклувальників неповнолітніх!

Дата: 18.08.2021 12:19
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

 

Шановні дорослі, з метою усунення реальної загрози життю і здоров’ю дітей, недопущення фактів самогубства та спроб їх вчинення серед підлітків Служба у справах дітей Ротмістрівської сільської ради, просить звернути  вашу увагу на коло спілкування дитини, акаунти в соціальних мережах, групи, до яких входить дитина, контролю фото і відео в гаджетах.

На сьогоднішній день почастішали випадки потрапляння дітей в складні ситуації з яких вони самостійно не мають змоги вибратися та потребують сторонньої допомоги. На фоні цього існує реальна загроза життю і здоров’ю дитини, адже це може призвести до самогубства та спроб їх вчинення. Вміння вчасно та  правильно зреагувати на ту чи іншу ситуацію вбереже вашу дитину від злощасного випадку, а в разі, якщо ви самостійно не можете впоратися з ситуацією, не бійтеся звертатися за допомогою до соціальних працівників та відповідних служб, психологів, соціальних педагогів, що працюють в закладах освіти, адже тільки разом ми зможемо подолати всі труднощі та запобігти небажаним ситуаціям.

Дорогі наші діти, наша надія та майбутнє – будь пильними у соціальних мережах, не давайте ніякої інформації про своє місцезнаходження та свої контактні дані незнайомим чи підозрілим особам, не відправляйте в жодному разі вказаним вище особам свої фото та відео, з метою запобігання небажаних ситуацій. Побільше спілкуйтеся зі своїми однолітками не лише в соціальних мережах, а і зібравшись десь у парку чи на спортивному майданчику, бувайте побільше на свіжому повітрі, записуйтеся та частіше відвідуйте спортивні секції, різного роду гуртки і звісно ж, намагайтеся скоротити свій час у соціальних мережах.

 

Контактні дані: Служба у справах дітей Ротмістрівської сільської ради знаходиться за адресою – вул. Михайлівська, 18, с.Ротмістрівка, графік роботи з 8.00 до 17.00 кожного дня, окрім суботи, неділі та святкових днів.

Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради знаходить за адресою - вул. Стельмащука, 1, с.Ротмістрівка, в приміщенні лікарні с.Ротмістрівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень