A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

„Невидимі“ постраждалі від торгівлі людьми, які живуть серед нас

Дата: 28.07.2021 11:52
Кількість переглядів: 275

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який щорічно відзначають 30 липня, відбудеться інформаційна акція з використанням
арт-інсталяції „Невидимі“ та
інтерактивної гри ,,Лабіринт можливостей“.

Організатори заходу – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та благодійна організація „100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ“ запрошують усіх охочих 30 липня, з 15 до 17 години
на Соборну площу м. Черкаси, навпроти Черкаської обласної державної адміністрації.

„Інсталяція «Невидимі“, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та розповісти реальні історії постраждалих людей, які живуть серед нас, але часто залишаються непоміченими, – пояснює Марина Стадник, виконавча директорка благодійної організації „100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ“.

В інформаційній інтерактивній грі ,,Лабіринт можливостей“, проектуються конкретні ситуації з життя, в які потрапляють заробітчани під час виїзду за кордон у пошуках роботи. У формі гри учасників навчать оминати небезпечні ситуації.

„Такі заходи допомагають нам поінформувати, попередити людей
та запобігти можливій небезпеці. Крім того, під час акцій ми можемо виявляти осіб, постраждалих від торгівлі людьми, для надання їм якісної, фахової допомоги“, – зауважила організаторка акції Лариса Удовиченко, головна спеціалістка Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

Волонтери поспілкуються з перехожими, розкажуть куди звернутися, у разі виникнення підозри на ситуацію торгівлі людьми. Учасники акції отримають інформаційну літературу та багаж необхідних знань.

 

#ЛюдинаНЕтовар #ПротиДійТоргівліЛюдьми

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень