A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

До відома депутатів Ротмістрівської сільської ради

Дата: 28.07.2021 09:54
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

06 серпня 2021 року о 10,00 у приміщенні зали засідань Ротмістрівської сільської ради відбудеться  чергова десята сесія сільської ради восьмого скликання з порядком денним:

  1. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року.
  2. Про звіт  про роботу комунального підприємства «Ротмістрівське» за І півріччя 2021 року
  3. Про  внесення змін до рішення сільської ради від 12.02.2021 № 4-1/ VIІІ «Про комплексну програму «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021 рік».
  4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 № 3-3/ VIІІ «Про  програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Ротмістрівської сільської ради на 2021-2025 роки».
  5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.11.2020 № 47-10/VII «Про створення Служби у справах дітей Ротмістрівської сільської ради та затвердження положення про Службу у справах дітей».
  6. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3-19/VІІІ «Про бюджетРотмістрівської сільської територіальної громади на 2021рік» 23508000000 (код бюджету).
  7. Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.
  8. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 28.04.2021 № 6-20/VIII «Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність».
  9. Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна комунальної власності в с. Макіївка, вул. Центральна,18.
  10. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Куцівка за кадастровим номером 7123783500:02:002:0321.
  11. Про надання згоди на поділ земельної ділянки за межами населеного пункту с. Мельниківка за кадастровим номером 7123785200:02:000:0309.
  12. Про надання Кам’янцю Анатолію Петровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  13. Про надання Бреус Тетяні Павлівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  14. Про надання Миненку Сергію Михайловичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту

с. Ташлик, вул.Краснова,38.

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого  селянського господарства.
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населених пунктів

с. Мельниківка та с. Носачів.

  1. Про надання Яровому Петру Івановичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Мельниківка.
  2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  3.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту с. Ташлик
  4. Про затвердження технічної документаці із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123789000:02:001:1055.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки з кадастровим номером 7123787500:02:000:0728.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  7. Про затвердження Смирнову Андрію В’ячеславовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів, пров. Нечуя – Левицького,б/н.
  8. Про затвердження Смирнову Андрію В’ячеславовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів, пров. Нечуя – Левицького, б/н. Кадастровий номер земельної ділянки 7123785500:01:002:0138.
  9. Про затвердження Смирновій Оксані Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів, пров. Нечуя – Левицького, б/н.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та надання її у власність.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства та надання її у власність.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого  селянського господарства та надання її у власність із земель колективної власності.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в зв’язку зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  14. Про відмову Федяй Вірі Петрівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про відмову Черненку Олегу Анатолійовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Ташлик.
  16. Про відмову Оношенку Олександру Григоровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Ташлик.
  17. Про відмову Котляренко Тетяні Юріївні у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Макіївка.
  18. Про відмову Грабовецькому Віталію Вікторовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  19. Про відмову Тарану Володимиру Михайловичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів
  20. Про відмову Ковпак Лесі Григорівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Фіцайлу Віталію Юрійовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Сєргєєвій Наталії Василівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Діхтяр Наталії Григорівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Вороні Тетяні Іванівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Василенко Валентині Іванівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Дубовій Яні Олександрівні у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Заєць Ірині Володимирівні у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Дитинюк Наталії Анатоліївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Латенку Сергію Вікторовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Телизі Владиславу Володимировичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  4. Про відмову Сокур Ірині Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Холоду Денису Сергійовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Медянику Миколі Івановичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Пелих Катерині Олександрівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  4. Про відмову Лиховид Вірі Григорівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Урсатьєву Володимиру Олексійовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів
  2. Про відмову Шинкаренку Івану Івановичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Шинкаренко Аліні Сергіївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  4. Про відмову Шинкаренко Аліні Сергіївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  5. Про відмову Корпань Марії Сазонівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Каптенко Анні Русланівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Корпаню Дмитру Петровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Радзівіло Валентині Іванівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Войненкову Віталію Валентиновичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  4. Про відмову Ященку Василю Олександровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  5. Про відмову Бандурка Людмилі Іванівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

 с. Носачів.

  1. Про відмову Хаврел Олені Юріївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

 с. Носачів.

  1. Про відмову Кравченку Віктору Андрійовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Сейтумеровій Марії Григорівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  3.  Про відмову Волинець Людмилі Василівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  4. Про відмову Лебедьку Юрію Миколайовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  5. Про відмову Лебедько Ліні Петрівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту

с. Носачів. 

  1. Про відмову Шкарупі Олександру Володимировичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів. 
  2.  Про відмову Кабаненко Ганні Федосіївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Єременко Наталії Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів. 
  4. Про відмову Красоті Олександру Володимировичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  5. Про відмову Крячку Миколі Андрійовичу у  наданні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  6. Про відмову Білоусову Миколі Олександровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  7. Про відмову Бойко Катерині Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Бойку Костянтину Васильовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Осьмачку Василю Івановичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Бойко Раїсі Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Бойко Наталії Василівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Гартингеру Сергію Михайловичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Долотенку Вадиму Олександровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Пилипась Ользі Андріївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Синільник Олені Андріївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Зубаренко Олені Володимирівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  3. Про відмову Сарахмановій Пелагії Якимівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межам населеного пункту с. Носачів.
  4. Про відмову Кривошеї Юлії Сергіївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову Гартингер Тетяні Анатоліївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту с. Носачів.
  2. Про відмову Бойку Анатолію Івановичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту

с. Носачів.

  1. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні в оренду земельної ділянки за межами села Ковалиха.
  2. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами с. Ротмістрівка та в межах населеного пункту

с. Мельниківка.

  1. Про відмову Уханю Василю Васильовичу у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та надання земельної ділянки у власність в межах населеного пункту с. Носачів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень