A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ДОВГООЧІКУВАНА ДОРОГА

Дата: 15.06.2021 08:34
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

Вже близько 30 років не бачила ремонту дорога з Ротмістрівки на Ковалиху. Протягом останніх трьох років сільський голова Володимир Іванович Ховайба докладає усіх зусиль для того, щоб зараз довгоочікувані ремонтні роботи розпочалися. По усій протяжності шляху здійснюється і ямковий ремонт дорожньою сумішшю, і настил повноцінного суцільного покриття.

Із початку місяця голова Ротмістрівської сільської ради за підтримки очільниці Черкаської райдержадміністрації Валерії Олегівни Бандурко особисто контролює дорожні роботи на відрізку. До слова, жодної копійки з коштів місцевого бюджету витрачено не було.

Цього року поточним ремонтом у громаді охоплено Мельниківку, Носачів та Ленське, Санжариху, Ковалиху та Ротмістрівку. Це рекордний план за останні роки перебування наших сіл у громаді.

«Відновлення доріг у Ротмістрівській СТГ та розбудова дорожньої інфраструктури в селах – одне з наших першочергових завдань, по багатьох об’єктах наразі тривають роботи. До цього залучаюся я особисто, а також наше комунальне підприємство «Ротмістрівське». Отримуємо сигнали від людей, і намагаємося якнайшвидше відреагувати. Адже саме від розвитку дорожньої інфраструктури залежить комфорт та безпека мешканців, залучення інвестицій в регіон, нові робочі місця, наповнення бюджетів різних рівнів», наголошує Володимир Ховайба.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень